vi unges blog

Læsernes blog: Psykologen hjalp mig

Af Signe 15. august 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Signe havde det svært i skolen med mobning, og det blev ikke bedre af, at hendes forældre blev skilt. Læs hvordan en psykolog hjalp hende igennem den svære tid.

Da jeg var 5 år gammel, startede jeg i skole. Min klasse var fin, men dengang var jeg fuldstændig ligeglad med drengene! De havde 'drengelus' og var dumme og åndsvage! Pigerne var ok... Jeg fik hurtigt en bedsteveninde, som jeg var glad for.

I løbet af årene blev mine forældre skilt, og det tog hårdt på mig! Drengene begyndte virkelig at være lede og onde overfor mig! Vi var kun 6 piger i klassen, og de var 17 drenge! Pigerne havde ikke et særligt godt forhold mens drengene stod sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sæt en stopper for mobning

Drengene begyndte også at blive seksuelt klamme! Tog på pigerne - og vi gik altså kun i 3 klasse! Til sidst begyndte pigerne også at rotte sig sammen mod mig. Min bedste veninde var ligeglad, jeg blev drillet med, at jeg var klog, og at jeg var pæn!

Det stod på igennem hele 2. klasse og også det meste af 3.! Vores klasselærer sagde, at hun havde prøvet alt, men hun var nærmest ligeglad... Hun hørte aldrig på mig og sagde bare, at det nok skulle blive godt igen. Men det gjorde det bestemt ikke! Til sidst blev det så slemt, at jeg begyndte at pjække fra skolen!

Læs også: Mobning fik mig til at flytte

Mine forældre havde lange snakke, og i foråret i 3. flyttede jeg skole. Alle var så søde mod mig! Det var næsten for meget. Jeg elskede at gå der og elskede alle mine venner. Men et par måneder efter skete der et eller andet... Jeg begyndte at græde hele tiden uden nogen grund. Var ulykkelig!

Jeg forstod det ikke selv, da jeg jo var så glad for min nye skole! Mine forældre tog en stor beslutning: psykolog! Det var underligt, men fantastisk! Den psykolog hjalp mig fuldstændig ovenpå igen! Hun lærte mig, at det er ok at være klog og at sige fra! At jeg er god nok! Jeg kunne ikke takke hende nok!

Læs også: Fra veninder til bedste veninder

Jeg går ikke til psykolog mere, og skal nu op i 6 klasse. Jeg har det fantastisk! Jeg ser aldrig dem fra min gamle klasse mere. Jeg gider ikke snakke med dem. Jeg har nu to fantastiske bedsteveninder og to fantastiske bedstevenner! Den psykolog ændrede mit liv til det bedste! Jeg tænker nogle gange på at opsøge hende igen. Bare for at sige tak! Og i fremtiden vil jeg også selv være psykolog. <3

Tak fordi I læste med! <3

- Signe -

Læs også: Test: Klar til det nye skoleår?

MestLæste