vi unges blog

Læsernes blog – Jeg krammede Justin Bieber

Af Redaktionen 25. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Isabel har skrevet om sin vilde oplevelse, da hun mødte Justin Bieber, og han tjekkede hende ud! Få hendes historie her …

Jeg har virkelig gjort ALT for at få et meet and greet med Justin. Jeg har deltaget i utallige konkurrencer og siddet parat foran skærmen for at købe det til hvert eneste show i nærheden af mig - uden held.

Men da jeg var på ferie i Mexico, kedede jeg mig en dag, loggede ind på min BieberFever.com bruger og så, at der dagen efter skulle sælges billetter til Lissabon og Madrid. Jeg fangirlede fuldkommen, men fordi vi var i Mexico, ville salget være kl. 3 om natten vores tid, så vi fik min fars storebror til at prøve at få det til mig. (Han bor i Spanien og snakker nærmest flydende spansk.) Jeg var meget spændt den aften, og gik i seng med et smil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Mød Justin Bieber!

Midt om natten vågnede jeg, fordi der var lys. Jeg så, at min far stod med sin mobil, men jeg tænkte slet ikke over, at der var billetter til salg. Jeg gik hen til ham og spurgte, hvad han lavede. Og der var det, at han sagde det:

- Du har meet and greet-billet!

Jeg kunne slet ikke fatte det, fordi det var midt om natten, og det var helt chokerende! Hvis min far ikke var vågnet, havde jeg ikke fået meet and greet, fordi ens pasnummer skal bruges til at købe det, og det havde min fars storebror jo ikke! Jeg sov ikke meget den nat, og resten af ferien var med et kæmpe smil på læberne. JEG SKULLE MØDE JUSTIN BIEBER!

Tjekket ud af Bieber
Ugerne gik så stærkt, og pludseligt sad jeg i et fly til Barcelona. Jeg kunne slet ikke spise noget den dag, jeg skulle møde Justin og gik rundt og var supernervøs hele dagen! Da vi kom ud til arenaen, var folk virkelig dårlige til engelsk. Min far kan spansk, men han havde ikke en billet. TROEDE jeg da ikke! Han tog en billet op ad lommen, og jeg blev så glad for, at han nu kunne komme med mig hele vejen!

Vi blev ført ind i en stor tom hal, hvor der stod næsten et lille telt uden tag ude i siden. JUSTIN VAR DERINDE! Jeg havde en gave med til Justin, som blev lagt på et gavebord.

Læs også: Helene krammede Bruno Mars

Meet'N'Greet foregår sådan, at der kommer to piger ind på én gang. Den ene pige står sammen med Justin, den anden kigger på. Da Justin stod sammen med en pige, og jeg var den, der så på, STIRREDE han på mig! Han gav mig elevatorblikket, og jeg kunne se gennem hans solbriller, at han spærrede øjnene op, da han så mig! Jeg fangirlede indeni, men frøs fast udenpå. Han var så lækker! OG HAN TJEKKEDE MIG UD! Da det blev min tur, skubbede en security mand mig hen til Justin. Jeg var så nervøs, men fik fremstammet:

- Can I have a hug please?

Justin var megasød og svarede:

- Of course you can!

justin bieber, meet and greet, fan, belieber

OG SÅ KRAMMEDE JEG JUSTIN! Lige da jeg havde krammet ham, sagde kameramanden, at der skulle tages billede, og halvt imens jeg krammede med Justin, fik jeg taget mit billede! Jeg kan slet ikke huske, om han holdt om mig! Da billedet var taget, skyndte jeg mig at sige:

- I love you!

Og Justin svarede:

- Thank you!

På den der måde, så man bare VED, at han er taknemlig! Så blev jeg skubbet ud af en security mand og fik stukket min merchandise-pose i hånden. Jeg kunne slet ikke fatte det! JEG HAVDE KRAMMET JUSTIN BIEBER!!! Jeg rystede, græd og kunne slet ikke snakke sammenhængende! Det var de bedste 30 sekunder i mit liv!

Læs også: Vi har mødt Will.I.Am

Jeg gik rystende med min far ind til koncerten, og vi kom helt op på tredje række ude ved platformen i Golden Circle! Og imens Justin sang "All Around The World" kiggede han på mig! Jeg græd under den, fordi jeg slet ikke kunne fatte, at jeg havde krammet ham! Koncerten var SÅ fantastisk, det var det vildeste sceneshow! Jeg vil ikke røbe noget, for vil ikke ødelægge nogens oplevelse - men hvis du skal med, GLÆD DIG! Du bliver blæst omkuld!

Det var den bedste nat i mit liv, drømme går i opfyldelse, så længe du tror på det!

MestLæste