kærlighed

Kærlighed på efterskolen

Af Anne 29. juli 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Anne mødte sin store kærlighed, Christian, på sin efterskole. Læs deres historie her.

Det hele startede, da jeg skulle på efterskole. Lige fra starten af syntes jeg bare, at ham Christian var alt for sød! Men jeg følte, han bedre kunne lide en anden, så jeg gik og var rigtig ked af det.

En aften havde vi set tv sammen med nogle andre. Bagefter begyndte vi at slås lidt for sjov. Det endte med, at jeg sad på hans skød, og vi flettede fingre. Det er en aften, jeg aldrig vil glemme!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi snakkede ikke sammen så meget resten af den uge, men så da vi gik på weekend, skrev jeg med en af hans rigtig gode venner, der hedder Martin, og vi snakkede så om det hele!

Læs også: Find en sommerflirt

Senere snakkede Martin med Christian, og han fortalte ham, at han godt kunne lide mig! Jeg blev vildt glad, da jeg fik det at vide, og derefter gik der ikke længe, før vi blev kærester.

Den dag i dag er vi stadig kæreste, og vi er stadig ligeså forelskede som dengang, vi mødte hinanden. Vores forhold er specielt, fordi vi faktisk aldrig har været oppe at skændes. Det er jeg rigtig stolt og glad for! Jeg er rigtig glad for, han kan lide mig for den, jeg er.

Hilsen Anne

MestLæste