vi unges blog

Jeg spiller i en garde

Af Louise 13. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Jeg spiller i en garde, nemlig Skivegarden! Og nogen af jer tænker nok, hvad er en garde? Og ja, hvad er det ikke?

Det er venner og veninder, det er fede ture og arrangementer, det er uniformer og march og musik! Jeg har altid brændt for at lave noget musik, og for to år siden da min mor spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig at spille i garden, tænkte jeg, at det var den perfekte mulighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jeg kom i uniform sidste jul efter en prøve, hvor jeg var meget nervøs, og siden har jeg haft endnu federe oplevelser med garden. For eksempel var vi i Paris i sommer! Det var en uforglemmelig oplevelse, og jeg vil aldrig glemme den! For hvor tit får man lige lov til at spille i Disneyland? Eller spille i Notre Dame parken? Ikke særlig tit..:)

Læs også: Når man flytter hjemmefra.

Så til alle jer, der sidder derhjemme og har bare en lille drøm om mere musik i jeres liv, eller til jer, der sidder foran skærmen lige nu og måske aldrig har nærmet jer et musikinstrument, så er jeg helt sikker på, at der er en garde i nærheden af dig, som rigtig gerne vil have dig med!

Og kommer du med, så husk at sige hej til mig til DM eller til det næste fælles arrangement med vores to garder! [faktaBox]

Tjek lige de her hjemmesider:
Landsgardeforeningens hjemmeside, hvor du kan finde alt, hvad der er at vide om DK's gardere, og du kan også finde den garde, der ligger nærmest dig!
Skivegarden.dk, hvor du kan se alt om den garde, jeg spiller i.
Blivgarder.dk, hvor du kan tjekke, hvordan du bliver en del af Danmarks mange gardere.

xoxo Louise
(garder nummer 716)

MestLæste