mode

Hvad skal jeg gøre med sommertøjet?

Af Victoria 12. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så kom sommeren endeligt, men hvad skal man stille op med alt sit gamle sommertøj?

Nu er det jo blevet sommer igen, og jeg er vokset og kan snart ikke passe nogle af alle mine yndlingsting længere. Suk! Men så må man jo ud at shoppe!

Så her den anden dag sad jeg og planlagde en tur til strøget, og jeg skulle lige til at ringe til en veninde - men nej.. Jeg skal snart på ferie til Malaga, og jeg har hørt fra min kusine, som var der sidste år, at tøj i Malaga er rigtig billigt! Sweet! Derfor har jeg besluttet, at jeg ikke må shoppe før min ferie, så jeg kan spare nogle penge!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Dette tøj skal du gå efter

Men hvad skal jeg så stille op med alt mit gamle tøj? Og hvad skal jeg gå rundt i, inden jeg tager af sted på ferie?

Først tænkte jeg, at jeg ville tage på loppemarked, fordi det altid er så hyggeligt! Men så fik jeg den søde tanke at bringe alt mit tøj ned til den nærmeste Røde Kors butik i stedet, hvor andre måske kunne få glæde af det! Jeg bliver også altid selv så glad af at gøre sådan noget. Så nu har jeg sorteret alt det fra, som hverken min lillesøster eller jeg kan passe, og samlet tre bunker tøj til Røde Kors.

Efter sorteringen var der godt nok ikke meget tøj tilbage! Så nu har jeg købt noget billigt, sort stof, som jeg skal kreere en simpel, fin lille sommerkjole ud af. Det bliver bare en rigtig basic én, men den bliver rigtig fin med en masse accessories, en fin neglelak og en clutch. Lad os se, hvordan det kommer til at gå med mit DoItYourself projekt! :-)

Læs også:
Tøj, jeg selv har syet

Hvad synes I ellers man kan gøre med det tøj, man ikke kan bruge mere? Det behøver ikke være noget, man skal tjene penge på. Og har I andre idéer til min sommergarderobe, hvor jeg ikke behøver at bruge alle mine penge (som jeg i forvejen ikke tjener nok af)?

Xoxo
Victoria

Ps. Er det ikke en sød smiley bluse? Jeg syede den i 5. klasse. :-)

MestLæste