Mit liv

Galleri: Læsernes kostumer sidste skoledag

Af Line Sølvhøj Jensen 4. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er ret imponeret over læsernes kostumer til sidste skoledag! Se det store galleri her af de sejeste og sjoveste kostumer.

Hvad kan man klæde sig ud som sidste skoledag? Vi Unges læsere har i hvert fald en masse gode bud, og der er faktisk ikke to udklædninger, der er ens!

Vi har samlet et stort galleri med læsernes kostumer sidste skoledag - tjek det ud herunder!

Læs også: 10 ting du skal nå inden sidste skoledag.

Hvilken kostume synes I, er mest genial?

Læsernessidsteskoledag

- Jeg var superwoman, og jeg synes, jeg havde et fedt kostume. Jeg fik mange komplimenter og havde en super god dag:-)
- Jeg var en lemur, kong Julian fra Madagascar. Jeg har selv lavet det (med lidt hjælp fra mor, far og mormor).
Cecilie var klædt ud som en bi.
Kimia var skolens snehvide.
- Jeg havde sidste skoledag i fredags, og det var den bedste dag nogensinde! Jeg var klædt ud som en sailor-pige, fordi jeg elsker at sejle og så passede det meget godt til at være mit kostume ;-)
Uhyggelige Nanna som skelet.
- Min veninde Josefine (pink skørt) og jeg var klædt ud som candy girls i kostumer, vi selv havde lavet. Vi fik meget ros for dem, og ja, det er ægte slik.
- I fredags havde vi sidste skoledag, og vi vil gerne have lov til at vise vores kostume, som der blev meget sjov ud af på Bakken. Vi blev i hvert fald grint og peget på, hvilket også var helt okay, når vi nu havde valgt at tage sådan et kostume på. Vores kostume er en dragt, som forestiller to fede og tykke turister på Hawaii. :-)
- Jeg valgte at klæde mig ud som engel til min sidste skoledag :-) Kjolen købte jeg i H&M, og så fandt jeg vingerne og glorien i Panduro hobby... Det var en helt fantastisk dag, som jeg længe vil huske!
- Jeg havde sidste skoledag den 30. juni, og det var bare megafedt! Jeg var klædt ud som cowgirl og lavede mit kostume selv. Jeg havde shortsene, hatten og toppen i forvejen. Jakken og støvlerne købte jeg i en genbrugsbutik, og pistolerne er min lillebrors :-)
- Her på min sidste skoledag var jeg klædt ud som Minni Mouse og min BV som Mikey Mouse. Vi lavede kostumerne selv. Vi købte stof, lånte en bog om at sy kjoler på biblioteket, lånte mors symaskine, og denne kjole blev resultatet! Ret flot, synes jeg selv ;)
- Jeg var klædt ud som en kanin. Kostumet bestod af en kjole med pels på, en lille hale, en butterfly, et hårbånd med ører, og så havde min bedste veninde tegnet knurhår på mine kinder.
- Mit foto fra sidste skoledag.
- Hej eller "ohøj"! Sømands-tema og matchende outfits gjorde vores sidste skoledag fantastisk. Hvis vi skulle vælge en temasang til vores udklædning, ville det uden tvivl være "Alle sømænd er glade for piger". Vi havde en uforglemmelig dag, og det var den perfekte afslutning på ni lange år :-D
- Til sidste skoledag var jeg klædt ud som Nicki Minaj, fordi jeg godt ville være lidt anderledes. Jeg havde en leoparddragt på fra eBay, en paryk fra Tiger, som var farvet halv pink (som i Super Bass-videoen), et par billige sko, der kunne blive våde, og masser af Nicki-makeup! Jeg havde desuden lavet en Nicki-numse af en lille sækkepude, haha!
- Sidste skoledag var jeg klædt ud som power puff-pige. Kostumet havde vi selv lavet, da man kun kan købe det på udenlandske sider.
- Mit outfit er militær, fordi jeg altid har været lidt en drengepige, og jeg har en stor drøm om at komme ind til militæret, når jeg bliver gammel nok.
- Mig sidste skoledag
Ann-Sophie sidste skoledag.
- Jeg valgte DIY-stilen til min sidste skoledag, og det endte så ud i mit enhjørnin-kostume. Jeg havde et pandebånd, hvor jeg syede nogle øre på, og så lavede min far og jeg et horn af pap, hvor vi spraymalede det i guld og syede det fast på pandebåndet. Jeg købte en malerdragt og syede nogle gamle vinger fra et andet kostume på. Og så fandt jeg en masse snore, som jeg brugte som hale. I alt kostede mit kostume 16 kroner (malerdragten), og det var perfekt til den perfekte dag. Knus Nanna
- Mit outfit er PACMAN med små spøgelsesarmbånd:) Lavet ud af pap, maling, elastik og ståltråd. Det var supernemt, og jeg var og er megaglad for det endelige resultat. Bare lige for at pifte det op, havde jeg også falske øjenvipper på med fjer i hvid, gul, orange og pink :)
Ville gerne være noget, som folk ville kunne huske og få sig et godt grin af, så blev lidt kreativt, og jeg valgte at klæde mig ud som en panda/hest.
- Jeg havde valgt at være en engel til sidste skoledag. Jeg tænkte, at det kunne være flot, hvis jeg klædte mig ud som en fin, hvid engel. Jeg havde en glorie med fjer og fine vinger på, og jeg havde en flot hvid kjole på. Jeg havde lidt krøllet hår, men det var ved at gå væk, som I kan se på billedet.
- Jeg synes selv, at mit frø-kostume var ret lækkert – og så kan man også bruge det som nattøj! Men det kan også være lidt barnligt af en 16 årig, men jeg var poplære blandt de små!;)
- Til min sidste skoledag var jeg klædt ud som en græsk gudinde, og eftersom min kjole blev blå forneden, valgte jeg også at lægge neglelak, som blev blå forneden, og blå dip dye i mit hår.
- Jeg valgte at være vampyr på sidste skoledag, som jeg havde i fredags. Jeg blev inspireret af Katherine Pierce i ”The Vampire Diaries”, som I nok kan se på makeuppen :) Jeg synes selv, det blev enormt fedt, og elskede at jeg endelig kunne folde mig ud som vampyr ;)
- Billedet siger alt: Vi havde det sjovt med at finde ud af, hvad vi skulle klæde os ud som, og det endte med dette resultat :) Marie, Emma, Ronja og Stine er iført hjemmelavede kostumer, mens de fire andre er iført kostumer fra en udklædningsbutik i Roskilde :-D
- Jeg havde valgt at være Find Helga (Find Holger i pigeversion). Jeg ville gerne skille mig lidt ud fra mængden, og derfor blev mit outfit dette.
Emmas udklædning sidste skoledag
- Jeg var klædt ud som elverpige sidste skoledag. Jeg havde et pilekogger med "pile" i (pinde med fjer limet på i enden). Min bue er hjemmelavet, og jeg havde fake ører på. Jeg fik min farmor til at sy kjolen. Jeg fik ideen til kostumet, fordi det er originalt, og så havde jeg ørerne derhjemme.
- Jeg valgte at klæde mig ud som en zombie til sidste skoledag. Jeg blev inspireret af Tim Burtons film ”Corpse Bride”, og ville gerne se anderledes ud.
- Min veninde og jeg besluttede at køre dyretema sidste skoledag :)
- Jeg var en slags eventyrpige, hvor man også selv kunne bruge sin fantasi til at finde ud af, hvad jeg var.
- Jeg var mimer sidste skoledag, hvilket jeg var ret glad for. Jeg var nemlig den eneste i hele Eventyrhaven, der så sådan ud. Jeg har selv "samlet" alle tingende, så kostumet er helt unikt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste