vi unges blog

En uforglemmelig ferie i Australien

Af Anne, 15 år 6. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Anne er slet ikke i tvivl om, hvad der har været hendes bedste ferie. Hun fik nemlig nogle fantastiske oplevelser i Australien.

Jeg var af sted i to måneder i foråret. Jeg oplevede alt, hvad down under havde at byde på, som for eksempel Great Barrier Reef, som er noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set.

Jeg dykkede også med hajer, og sejlede i kano, hvor vi blev væltet af delfiner, og derfor besluttede vi os for at svømme med dem i stedet for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi oplevede Sydney, en hel utrolig by, og operahuset, som er endnu mere fantastisk tæt på. Så var vi i Tangoro Zoo, som er verdens smukkeste beliggende Zoo.

Så kørte vi ind i buschen med autocamper, og besøgte den fårefarm, min far havde arbejdet på for 19 år siden. Det var en fantastisk oplevelse og møde nogle australske mennesker og opleve, hvordan deres hverdag er. De er så gæstfrie og rare, at man ikke fatter det. [faktaBox]

Læs også: Er der grænser for kærlighed?

Vi red på deres heste ned over markerne, og så solnedgangen fra hesteryg. Jeg følte mig virkelig som en rigtig cowboygirl :-)

Så kørte min søster og jeg på Atv´er (en firehjulet crosser) og blev væk på deres gigantiske grund. Men vi blev heldigvis reddet af deres staldknægt, Steve, som by the way var utrolig lækker!

Vi så ayers rock, og besteg den i 42 graders varme. Vi holdt koalaer og fodrede kænguruer og baby-krokodiller - de var så forbandet nuttet. Vi oplevede den fantastiske, australske natur i blue mountain, og for at det ikke skal være løgn, er jeg med i et katalog for en campingplads. De manglede modeller, og spurgte mig og mine søskende. Det var vildt fedt.

Det bedste af det hele var alle de nye venner og veninder, jeg fik på alle de campingpladser, jeg var på. Og så selvfølelig min australske flirt :-)

Kh. Anne

MestLæste