vi unges blog

Desperat efter en kæreste?

Af Mie Jensen 1. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læsernes blog: Jeg forstår ikke, hvorfor der er så mange, der har så travlt med at finde en kæreste.

Jeg skal ikke spille hellig, for jeg har også selv haft det sådan, at nu ville jeg altså bare snart have en kæreste, og det kunne kun gå for langsomt! Og nu når jeg kigger tilbage, så kan jeg ikke forstå, hvorfor jeg skulle skynde mig at få mig en kæreste. Jeg har jo et langt liv foran mig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

[faktaBox]Når man tænker over det, så bruger man jo en masse spildtid på at lede efter en kæreste. Og i den tid burde man bare være sig selv og nyde tiden med sine veninder.

Jeg tror desværre også, at jo mere desperat man er efter at få en kæreste, jo mere er man måske også tilbøjelig til bare at tage den første og bedste i stedet for at vente på, at ham den rigtige dukker op.

Jeg tror selv på, at man først finder en kæreste, når man stopper med at lede, eller når man mindst venter det. Så mit budskab er, at man bare skal slappe af og nyde livet. Så kommer drømmefyren, når han kommer.

Mie

MestLæste