Det er ingen hemmelighed, at vi elsker en god concealer. Den redder os gang på gang med sin både opkvikkende og dækkende effekt.

Lige fra at dække mørke rander under øjnene, når nætterne har budt på for mange vågne timer, til at dække irriterende bumser og anden rødmen – concealeren got you covered!

Og gæt en gang – concealeren har endnu mere at byde på! En TikTok-beautytutorial fra influenceren, Megha Singh, har fået internettet til at gå amok.

Hun viser her i en video, hvordan du hurtigt og nemt kan løfte dit ansigt. Alt du skal bruge er en concealer og en beautyblender! Se hvordan Megha løfter sit ansigt på 0,5 i videoen herunder.

 

@meghaess

 

Vi kan i videoen se, hvordan Megha tilføjer concealer til specifikke områder i sit ansigt: Under øjnene, langs underlæben, i øjenkrogen, ved næsen og ud fra øret. Efter hun har blendet det ind og lagt resten af makeuppen, viser hun kontrasten mellem den opløftede side og den uopløftede side – og vi er ret imponerede!

Læs også: Makeup-tutorial: sådan får du 'Bridgerton'-looket

Hvis du craver flere makeup-tips, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet en guide over 10 typiske makeup-fejl. 

10 typiske makeupfejl