Hår betyder utrolig meget for mange piger, for der er nemlig meget personlighed gemt bag en frisure. Ofte bruger vi vores hår til at skabe forskellige looks, og måske har vi den ene dag lyst til at være sporty med en helt stram hestehale, og den næste dag forsøger vi os med store slangekrøller. Nogle er vildt gode til at afprøve en masse forskelligt med deres hår, og andre kan bedst lide at have den samme frisure hele tiden. Og heldigvis er det kun os selv, der bestemmer (…og nogle gange vores forældre!)  

Men hvad fortæller din frisure om dig? Tag testen i bunden og find ud af, om du er den aktive pige, der skal have frihed til at svede og tonse uden, at håret er i vejen. Om du faktisk er ret god til at have håret til at hænge løst. Eller om du er den kreative type, der hele tiden har lyst til at prøve noget nyt.

 

Vidste du det om frisøruddannelsen? 

Elsker du at sætte hår og sminke andre, og kunne du tænke dig at arbejde meget mere med det? Instagram og de andre sociale medier er vildt gode til hele tiden at inspirere os til at prøve noget nyt med vores eget look. Og interesserer det dig så meget, at du godt kunne tænke dig at arbejde med det fuldtid, så giver frisørbranchen dig mulighed for netop det.

De allerbedste frisører og stylister, som får lov til at arbejde med alle kendisserne, er dem, der har taget den 4-årige frisøruddannelse.

Frisøruddannelsen varer 4 år og er et kreativt studieforløb med både skole- og praktikforløb. På skolen lærer du alt om designhistorie, makeup og klippeteknik. Samtidig bliver du frisørelev i en salon, hvor du får erfaring med at skabe personlige looks. Lyder det som noget for dig? Læs meget mere om uddannelsen på blivfrisør.dk.

 

Tag testen herunder og find ud af, hvad din frisure fortæller om dig.