Hvorfor har stjernerne altid lækkert Hollywoodhår, når vores festhår kun sidder perfekt den første halve time? Lige så snart vi går udenfor, forsvinder de smukke Hollywoodkrøller, og det ligner, der sidder en våd puddel oven på hovedet . Det sværeste er ikke at få håret til at sidde godt - det er at få håret til at sidde godt hele dagen!

Læs også: Krøller – 5 veje til krøllet hår

Det er heldigvis ikke, fordi stjernerne er født med smukkere hår end os andre. De får hjælp af de bedste stylister, og Andrew Fitzsimons, der blandt andre styler Kendall Jenner, har afsløret hemmeligheden til, hvordan håret forbliver smukt hele dagen! Det skriver Hollywoodlife.com.

Andrew Fitzsimons’ tre tips til smukt hår, der holder:

1. Hold fingrene væk fra håret! Det kan være fristende at køre fingrene igennem håret, men du risikerer at gøre håret fedtet med olien fra dine fingre, og så klasker håret sammen.

2. Brug kvalitetsprodukter. Det behøver ikke nødvendigvis være de dyreste, men ordentlige hårprodukter styrker håret og får det til at se smukkere ud i længere tid. 

Læs også: Har du styr på hårprodukterne?

3. Brug tørshampoo som stylingsprodukt i hele håret for at få det helt rigtige model-look. Det giver håret tekstur og fylde.

Se med i galleriet og få andre skøre tips til, hvad du også kan bruge din tørshampoo til: 

Det kan du (også) bruge tørshampoo til