Det sker

”Mean Girls”-spil til din iPhone

Af Luse Gregersen 19. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du elsker filmen ”Mean Girls” lige så meget som os, kommer det her spil til at overtage dit liv!

Vi bliver aldrig trætte af at (gen)se kultfilmen "Mean Girls", og derfor blev vi megalykkelige, da vi hørte, at der er et iPhone-spil på vej om filmen. So fetch!

Læs også: Hvis stjernerne var apps

Spillet går ud på at besejre en ny klike, og det gør man ved hjælp af intriger, tiara-stykker, skumle planer og pebermynte-fodcreme.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan selv vælge, om du vil spille som Cady, Karen, Regina, Gretchen, Janis, Damian, Aaron eller Kevin. Når du får point, kan du skrive det i The Burn Book, så dine venner får besked om, hvor awesome du er til spillet!

Læs også: Stjernernes yndlingsapps

Der vides endnu ikke, hvornår spillet udkommer, men vi glæder os allerede!

Femsejetøsespil

Vi kommer ikke uden om ”The Sims”, og der er der da heller ikke nogen grund til. Det er nemlig alletiders tøsespil, og det er supersjovt. Byg dit eget drømmehus, skab din egen familie og bestem, hvordan deres liv skal være. Et vaskeægte levende dukkehus – yay! Vidste du desuden, at du kan forudbestille ”The Sims 4” sammen med Vi Unge og spare penge? Læs mere om det her!
Elsker du stjerner, den røde løber, mode og glamour? Så skal du spille ”Kim Kardashian: Hollywood” på din tablet! Her kommer du med Kim på den røde løber, og du kan skabe din helt egen celeb, stige i levels og søge efter mode og model-jobs. Få det her.
Hvis du mangler et spil, der er megasjovt at spille med dine veninder eller sammen med familien, skal du helt sikkert have ”Singstar”. Vælg en sang, og konkurrér så mod en eller flere om, hvem af jer der er den bedste til teksten og tonerne. Og du behøver altså ikke kunne synge for at være med! Fås til Playstation.
”Disney Infinity” er et spil til Playstation og X-box, som handler om at klare missioner med sine yndlings Disney-figurer. Spillet fungerer sådan, at du køber de Disney-figurer, du kan lide ved siden af, og placerer dem på en plade, hvorefter de kommer ind i spillet. Du kan for eksempel købe ”Frost”-figurerne og spille i den seje ”Frost”-verden. Og så er fordelen, at din lillebror eller lillesøster også kan købe de figurer, de vil spille med, så I kan deles om spillet. På den måde bliver det lidt billigere.
Det er et af de mest populære gratis spil til tablets i verden, og det er altså også bare en god måde at få tiden til at gå. Klar banerne ved at få slikstykkerne til at passe sammen og stig i level. Men pas på: Der er både en chance for at blive afhængig af spillet og få enormt meget lyst til slik! Hent det her.

MestLæste