Kendte

Hvis stjernerne var apps

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis dine idoler var en app, hvilken en ville de så være? Det har vi givet vores eget skøre bud på her! Er du enig?

Kan man sætte stjernerne i en kasse, og sige hvilken app de er ud fra deres personlighed? Ja da! Man kan i hvert fald prøve.

Læs også: Stjernernes yndlings-apps

Og det er præcis, hvad vi har gjort herunder, hvor alle stjernerne er blevet til en app. Er du enig i vores valg?

Hvisstjernernevarapps

Det er ikke længere så ofte, at Justin Bieber viser sine seje graffiti-malerier frem, men talentet har han uden tvivl stadig! ”Draw Something”-app’en, hvor man skal spille tegn og gæt, er derfor lige i Justin Biebers ånd, tror vi.
Er der noget, der kendetegner Jennifer Lawrence, så er det, at hun elsker sjov og ballade og er en lille smule gak. Derfor passer tegneserien-app’en ”Loony Tunes Dash” med blandt andre Snurre Snup og Hjulben også perfekt til den skøre ”The Hunger Games”-stjerne, der altid kan få et smil frem på vores læber!
1D-fyren Louis Tomlinson er pjattet med fodbold, så hvis han var en app, skulle han da også have mulighed for at score nogle seje mål, som den her app tilbyder.
Følger du Miley Cyrus på Instagram, vil du vide, at hun er utrolig glad for pizza, og alt der har med pizza at gøre. Hun har endda også både en sækkestol med pizzatryk, og en jumpsuit med pizzastykker på - så take-away app’en ”Just eat” må være oplagt! Mums.
Ariana er vild med dyr, og hun deler tit billeder af sine hunde på Instagram. Derfor passer en kæledyrs-app som ”Tap Pet Shop”, hvor man skal bygge sin egen kæledyrsbutik, helt perfekt til hende! Hi hi.
Der går sjældent en dag, hvor der ikke kommer nye billeder af Taylor Swift, der er på shoppetur. Taylor elsker at shoppe, og derfor ville hun sikkert også hurtigt blive træt af kun at være Asos, men det må hun leve med for nu.
Øh, duh! Vi kan nok ikke pege på en app, der passer bedre til Kim Kardashian end hendes egen, som endda er skabt ud fra hendes eget liv.
Ed Sheeran har med sine mange fantastiske sangtekster bevist, at han i høj grad kan noget med ord - og derfor peger vi på, at Ed ville være den seje ord-app ”Wordbase”, hvis han var en app.
Det er ingen hemmelighed, at Kylie Jenner elsker at tage selfies, og derfor vil hun altså også gøre sig ret godt som den her selvudløser-app ”CamMe”, der gør det endnu nemmere at tage de perfekte billeder til Instagram. Yay!
Hvis Cody ikke må vælge sang, elsker han at surfe allermest, og derfor skal han som app også have muligheden for det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste