Det nye Vi Unge er fyldt med feriestemning, der med garanti kan gøre din strandtur, din flyrejse eller din haveafslapning meget mere lækker. Vi er nemlig gået all in på sol, sommer og sjov – glæd dig!

 

Sommergave til dig: 2 lækre makeup-pensler

Vi har designet de lækreste pensler helt specielt til jer – håber, jeres makeup-hylde vil elske dem!

60 lækkerier, der koster under 50 kroner

Du har lyst til at shoppe amok – meeen du har ikke særlig mange penge i pungen. Æv! Så skal du tjekke det nye Vi Unge ud – her har vi nemlig udvalgt 60 lækkerier, der alle koster under 50 kroner.

Læsernes pinligste historier

Du kommer helt sikkert til at få grineflip på strandtæppet eller i flysædet, mens du læser sommerens sjoveste historier, hehe …

YouTubernes bedste sommertips

Vil du holde ferie som din favorit-YouTuber? Du får deres allerbedste tips til den bedste, sjoveste og lækreste sommer i det nye Vi Unge.

Få den sjoveste strandtur

Din strandtur bliver endnu mere awesome, hvis du følger vores tips og tricks til, hvad du skal have med, og hvad du skal lave, mens du chiller på stranden.

3 noveller, du vil elske

Du får ekstra meget at læse i det nye Vi Unge. Vi har nemlig udvalgt tre superspændende noveller, som du med garanti vil elske!

Er du klar til en sommerflirt?

Skal det være i år, at du skaffer en sød sommerflirt? Vi giver dig de bedste tips til at score dit sommercrush – ligegyldigt om du har 15 minutter eller flere uger.

Få helt styr på din feriestil

Din sommerstil skal da være afslappet, cool og helt personlig. Tjek vores lækre modeserie ud, og bliv inspireret til din egen stil!

Læs også: Ny skolekalender på gaden nu