Hver eneste dag får vi på Vi Unge en masse spørgsmål om drenge, og nu synes vi, det var på tide, at de fik lov til at svare selv. Derfor er det nye Vi Unge fyldt med drenge – ja, selv på forsiden har vi givet drengene lov til at være med! Det er nemlig Albert Dyrlund, Rasmus Brohave og Kristian Kulmbach, som også afslører, hvordan drenge egentlig tænker …

 

Du får blandt andet:

Drengepanel med Albert, Rasmus og Kristian

De tre søde YouTubere afslører deres tanker om blandt andet venner, selvtillid, kærester og forelskelse. Hvad kan for eksempel gøre en dreng usikker, hvordan har de det, når de er forelskede – og hvad laver de egentlig, når de hænger ud med vennerne?

Marcus & Martinus: Det betyder hans beskeder

Vi har fået Marcus & Martinus til at analysere beskeder og emojis og komme med deres bedste tips til, hvordan de skal læses. Glæd dig til at læse interviewet med dine yndlingstvillinger!

Cool outfits til hele ugen

Brug for inspiration til dit skolelook eller dit weekendoutfit? Vi guider dig til syv fede looks – et til hver dag i ugen – som passer til både en kedelig mandag og en festlig fredag.

Hvad siger dit navn om dig?

Sofie, Emma, Mathilde eller…? Dit navn betyder faktisk mere, end du tror, når det handler om, hvilken type du er i din klasse! Prøv selv testen i det nye Vi Unge.

Føler du dig udenfor?

Føler du dig nogle gange udenfor i venindegruppen, i skolen eller måske hjemme hos din familie? Der er heldigvis noget, du kan gøre – læs de gode råd i det nye blad.

10 grafiske plakater

Trænger dit værelse til lidt forkælelse? Vi giver dig 10 lækre grafiske plakater, som kan pynte på dine vægge.

… og så får du selvfølgelig også alle de ting, du plejer at få i Vi Unge – brevkasse, pinlige historier, horoskoper, selvtillidstips, tests, læserhistorier og meget, meget mere!

Læs også: Få et cool Instax-kamera sammen med Vi Unge