Vi Unge

Vi Unge Posters med Bieber & friends

Af Marie Neustrup 13. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det nye nummer af Vi Unge Posters endelig på gaden, og vi har i denne omgang fyldt det med 20 posters af Justin Bieber og alle hans kendte venner!

Så hvis du køber bladet, kan du shine dine vægge op med plakater af Bieber, der står sammen med bl.a. Usher, Jaden Smith, Katy Perry, Rihanna, Beyoncé og selvfølgelig søde Selena Gomez!

Vil du hellere have posters KUN af Bieber, kan du også godt glæde dig! Der er nemlig to mega posters og 3 medium plakater, hvor han står helt alene..

Og der er ingen grund til brok, hvis du er ved at være træt af Bieber! Vi har nemlig også fyldt bladet med en masse plakater af alle vennerne, som f.eks. Rihanna, Beyoncé, Miley Cyrus, Chris Brown og søskendeparret Willow og Jaden Smith.

Så skynd dig ud og køb det nye blad - så kan du bruge de kedelige regnvejrsdage på at shine dit værelse op med alle de nye, fede posters!

Hvis du er nysgerrig kan du allerede nu se 10 af plakaterner, som er med i bladet, nedenunder.

Husk også, at hvis du har forslag til, hvilke posters vi kan have med i næste nummer, der udkommer d. 15. september, så kan du skrive til redaktionen@viunge.dk. Bare husk at skrive" Vi Unge Posters" i emnefeltet!

JustinBieber&friends

Mega poster med søde Bieber
Bieber sammen med cool Usher og Jaden Smith
Bieber og Miranda Cosgrove
Bieber og søde Selena Gomez
Bieber fjoller med Katy Perry
Bieber, Beyoncé og hendes søde nevø Juelz
Bieber og Rihanna
Bieber og den professionelle snowboarder Shaun White
Bieber og manager Scooter Braun
Rihanna

MestLæste