I 1958 blev Danmark introduceret for fremtidens største teen-univers, da det første nummer af bladet ’Filmjournalen’ udkom. Det blev starten på det succesfulde ungdomsmagasin, der i 1963 skiftede navn til ’Vi Unge.’

Siden Vi Unges begyndelse har bladet gennemgået flere tydelige ændringer i forhold til layout og indhold for at tilpasse sig den generation af teenagere, der læser bladet.

Den 11. februar 2021, sker det så igen. Vi Unge har fået et helt nyt look og en masse nyt indhold, der indkapsler teenage-livet i 2021, og vi er så stolte af at kunne præsentere det helt nye Vi Unge til jer derude. 

Det nye Vi Unge har fået fået et helt nyt look og har i dag også et større fokus på at sætte sexisme, klimaforandringer og antiracisme på dagsordenen. Vi har selvfølgelig stadig beholdt noget fra det ”gamle” Vi Unge-univers, som for eksempel 'Pinlige historier', 'Brevkassen' og en masse indhold om nutidens største stjerner. 

- Fremover vil vi i højere grad italesætte emner, som i forvejen rører sig i samfundsdebatten, men altid på en måde, der møder læseren i øjenhøjde. Når der i medierne tales om f.eks. #metoo, gør vi det også i Vi Unge, men ud fra læserens præmis, fortæller Vi Unges chefredaktør, Nikita Hoffmann Andersen, og fortsætter:

- Alle teenagere skal kunne se sig selv i Vi Unge, hvad end det er i form af spejling i forhold til udseende, etnisk oprindelse, kropsform, religion, seksualitet, køn, samfundsklasse og så videre. Det er en kontinuerlig proces, som vi hele tiden arbejder på og med. 

Et brev til læserne

For at få et eksklusivt smugkig på det nyeste nummer af Vi Unge kan du her læse Nikitas intro fra bladet. 

Se med i galleriet herunder, hvor du kan følge Vi Unges udvikling, og se nogle af bladets mest ikoniske forsider gennem tiden. 

Vi Unge-forsider gennem tiderne