Vi Unge

Velkommen til Vi Unges nye hjemmeside

Af Tanja Hartmann 22. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har en stor nyhed til alle jer Vi Unge-læsere. Vi Unge er klar med en splinterny hjemmeside, som du fremover vil støde på, når du klikker dig ind på vores site.

Det har allerede været noget af et år for Vi Unge. Først fik Vi Unge-bladet en stor makeover både, hvad angår både udseende og indhold. Nu er turen kommet til Vi Unges hjemmeside. Læs med og bliv klogere på, hvad der har forandret sig.

"Vores tanker bag det nye site er, at vi vil give dig den bedste oplevelse, når du klikker dig ind på vores hjemmeside"

En helt nyt design

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den hjemmeside, som du er på lige nu, er Vi Unges splinternye hjemmeside, og vi har glædet os meget til at byde dig velkommen til det nye univers. Hjemmesiden har fået et helt nyt 2021-look, som du forhåbentlig er vild med. Vores tanker bag det nye site er, at vi vil give dig den bedste oplevelse, når du klikker dig ind på vores hjemmeside. Derfor har vi også gjort det meget nemmere for dig at finde rundt, så du let kan finde frem til det indhold, der passer til dig. Hvad end du har lyst til at lytte til Vi Unges podcast, blive klogere på dig selv og verden eller ønsker at holde dig opdateret på dine yndlingsstjerner, så er viunge.dk stedet for dig. Se designet lige her:

Splinternye feautures

Glæd dig til helt nye feautures på vores hjemmeside. Du vil blandt andet støde på seks bobler i toppen af vores site. Boblerne vil føre dig til nogle af vores største hovedelementer på siden som for eksempel Vi Unges helt egen podcast-serier, sjove test, ugens horoskoper og meget mere. Her er boblerne:

Men det er ikke alt. Der vil nemlig også være andre nye ting på hjemmesiden. Som noget helt nyt, kan du blandt andet støde på faktabokse og quotes i vores artikler.

Vidste du at...?

  • Det helt nye Vi Unge blad udkom den 11. februar 2021.
  • Vi Unge har eksisteret siden 1958.
  • Den 28. juni 2021 fik Vi Unge den nye hjemmeside, som du er på lige nu.
  • Vi Unge har både en Facebook og Instagram, hvor du kan følge med for endnu mere indhold og spændende nyheder.

Flere sprøde kategorier

Den nye hjemmeside er lavet, så den er tilpasset lige præcis dine behov. Her kan du holde dig opdateret på dine yndlingskendisser, kultur, identitet, trends og meget, meget mere. Du vil blive mødt af nogle helt nye kategorier såsom ’Kultur’, ’Krop & Sind’, ’Stil & Trends’, ’Konfirmation’, ’Identitet’ og ’DIY’. Her vil vi dagligt lægge nyheder ind, som vi ved interesserer dig. Samtidig lover vi dig også en masse andet godt indhold på siden - som for eksempel en masse tests, quizzer og astrologi-artikler. Du finder alle kategorierne ved at trykke på de tre streger oppe i menuen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til os om vores nye hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os på mail redaktionen@viunge.dk eller sende en besked til os via Vi Unges Instagram.

Velkommen til vores nye site, kære læser. Vi håber, at du fortsat vil følge med!

Læs mere om

MestLæste