Vi Unge

Stjernernes værste dates

Af Sisse Andersen og Celebritext 27. august 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke altid ren filmromantik, når Hollywood-stjernerne dater. Læs om stjernernes mest kiksede oplevelser med det modsatte køn lige her.

Det er ikke altid lykke og superromantisk, når Hollywood-stjernerne tager på dates. Læs her om deres værste og pinlige dates.

Eva Longoria
- Min værste date var en blind date med en 60-årig læge, der viste sig at være afhængig af narkotika. Det første, han gjorde, var at spørge, om vi skulle tage stoffer sammen! Jeg lod, som om jeg skulle på toilettet, men ude på badeværelset ringede jeg til min veninde og tiggede hende om at hente mig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Channing Tatum
- Jeg datede engang en cubansk pige, hvis familie overhovedet ikke kunne engelsk. Hendes var totalt uforståelig, selv når han talte spansk, fordi han mumlede så meget. Og hende bedstemor var sådan en totalt gammel dame, der hele tiden ville skåle med mig og sagde »Kom nu, Chan«.

Læs også: Stjernerne om sex.

Lisa Kudrow
- Engang var jeg på date med en læge. Vi var ude og spise, da han pludselig fik et opkald om en 90-årig patient, som skulle indlægges. Så slæbte han mig med på skadestuen, hvor der var fyldt med mennesker. Jeg følte mig totalt malplaceret, og det var forfærdeligt. Han ville tydeligvis gerne have, at jeg skulle se ham arbejde. Da han kørte mig hjem bagefter, sagde han »Det var da en god date«, og jeg svarede bare »Synes du virkelig det? Det synes jeg ikke«.

Jennifer Aniston
- Den mest forfærdige date, jeg har været på, var med en fyr, som gerne ville vise mig, at han var anderledes. Så han inviterede mig med på massageklinik. Vi lå der side om side og fik massage. Jeg fatter ikke, jeg ikke sagde nej, men jeg turde ikke. Det var så kikset, at vi aldrig fik spist middag, som ellers var meningen. Jeg så ham ikke igen.

Cameron Diaz
- Jeg er svær at gøre flov, men jeg har engang været på date med en fyr, som var et totalt svin over for tjeneren. Så skred jeg. Jeg gik simpelthen min vej. Den måde, han opførte sig på, havde fået mig til at miste appetitten.

Ne-Yo
- Jeg var til fest hos Jamie Foxx, og der var en pige, som så megagodt ud. Jeg ville gerne i kontakt med hende, så jeg gik hen til hende og præsenterede mig selv. Hun ignorerede mig totalt, så lige igennem mig. Et øjeblik efter er der nogle andre kendte, der hilser på mig, og pludselig kommer hun over til mig og siger »Hvad var det, du hed?« Det kunne jeg slet ikke tage. Jeg hader, når piger kun vil være sammen med mig, fordi jeg er kendt.

Læs også: Få negle som stjernerne.

Selena Gomez
- Min værste date var tre timer, hvor ingen sagde et ord. Ham, jeg var på date med, var totalt genert, så jeg sad bare der og prøvede at udfylde de pinlige tavsheder ved at stille ham alle mulige spørgsmål. Jeg prøvede virkelig at give det en chance.

Kevin Jonas
- Jeg inviterede en pige ud at spise på en fin restaurant i Los Angeles. Vi bestilte en masse mad, men da regningen kom, opdagede jeg, at jeg havde glemt min pung! Min far var nødt til at komme med den, før jeg kunne betale. Det var så pinligt, og Nick og Joe driller mig stadig med det.

MestLæste