Til sommer holder vi to Vi Unge SommerCamps i Nykøbing Sjælland og Kolding, og vi glæder os så meget til at møde alle de søde piger, der skal med. En af dem er 14-årige Izabella Louise, som vandt vores konkurrence om en uge på Vi Unge SommerCamp sammen med en veninde.

- Jeg blev virkelig glad og overrasket, da jeg fandt ud af, jeg havde vundet, for jeg havde helt glemt, jeg havde meldt mig til konkurrencen. Jeg skreg lidt, fortæller Izabella Louise, som allerede er begyndt at tænke på, hvad hun glæder sig til på campen.

- Jeg glæder mig til at møde en masse andre piger og at prøve de forskellige workshops.

Læs også: Her er de sjove workshops på Vi Unge SommerCamp

Izabella Louise meldte sig til konkurrencen, efter hun og en veninde havde snakket om, at de godt kunne tænke sig at komme med på Vi Unge SommerCamp. Desværre kunne veninden ikke alligevel, men Izabella Louise har heldigvis fundet en anden, som rigtig gerne vil med.

- Jeg skal have en af mine bedste veninder, Emma Marie, med. Hun har lige haft fødselsdag, så det var på en måde en gave til hende. Hun blev superglad over at måtte komme med, og hun har lige skrevet til mig, at hun har set videoen på Vi Unge SommerCamps hjemmeside, og at det så fedt ud, siger Izabella Louise.

Test dig selv: Hvilken workshop er dit perfekte match?

Vi Unge SommerCamp bliver en uge med masser af hygge, sjove workshops og nye veninder. Vil du gerne vide mere? Så kan du læse om Vi Unge SommerCamp HER.

I galleriet herunder kan du se billeder fra Vi Unge SommerCamp 2016:

Billeder fra Vi Unge SommerCamp 2016