Vi Unge

Rikke, 16 år

Af Redaktionen 12. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Genbrugsbutikker og Mary-Kate Olsen er lige noget for Rikke, der går meget op i tøj og stil. Derfor har hun har sendt os et billede af sin egen stil, så du kan blive inspireret.

Hvordan vil du beskrive din stil?
- Jeg har ikke én bestemt stil, men jeg prøver at skille mig ud fra mængden ved at gå i vintage-tøj. Det kommer også an på mit humør om morgenen.

Læs også: Sarah, 13 år.

Hvor shopper du?
- Jeg shopper for det meste i secondhand-butikker, men ellers er jeg også ret vild med Zara, Det Gyldne Dådyr i Aalborg og Weekday.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken kendt person, synes du, har en fed stil?
- Der er mange, der har en fed stil, men jeg er ret vild med Mary-Kate Olsen. Hun er helt sin egen, og hun ved præcis, hvad der klæder hende.

Læs også: Street style - Line Sørine.

Hvor mange penge bruger du på tøj om måneden?
- Det svinger meget, men jeg bruger nok omkring 600 kroner. Jeg er tit rigtig heldig at finde en masse fine ting i genbrugsbutikkerne, som ikke er så dyre.

Hvad er dit næste køb?
- Jeg skal helt klart have fat i en masse slidte jeans, som jeg kan klippe til shorts, rive i stykker og pynte med nitter.

Læs også: Fine sommersandaler.

Vil du være med i street style?
Har du en speciel stil, som kan inspirere andre eller bare skiller sig ud, så send et hel figur billede af dig selv til redaktionen@viunge.dk, så kommer du måske med i Street Style. I mailen skal du også skrive dit fornavn og alder, og så skal du svare på følgende:

- Hvordan vil du beskrive din stil?
- Hvor shopper du?
- Hvilken kendt person, synes du, har en fed stil?
- Hvad er det fedeste, du har på lige nu?
- Hvor mange penge bruger du på tøj om måneden?
- Hvad er dit næste køb?

Læs også: 10 seje sneakers.