Det laver jeg på Vi Unge …

Jeg er webredaktør og journalist, så jeg sørger for alt til vores hjemmeside, vores konfirmationsside og finder på nye ting, vi skal skrive om. Og så har jeg ansvaret for vores megafede app, VIPIge - har du prøvet den?!

 

Tre ord, der beskriver mig …

Loyal, omsorgsfuld og utålmodig.

 

Min vildeste oplevelse på Vi Unge var da jeg …

Fik jobbet! Hehe, ej, der er bare så meget at vælge imellem. Men jeg elsker at dække X-Factor, skrive kendisnyheder og tests - og andre søde artikler til vores dejlige læsere!

 

Mit største celeb-crush er …

Omg, må jeg kun vælge én?! Hmm … Lige nu crusher jeg altså helt vildt på Noah Centineo ... Kan slet ikke stå for hans skæve smil!

 

Mit yndlingsslik er …

Sour cream and onion-chips med holiday-dip! Det kunne jeg seriøst spise hver dag.

 

Jeg er mest glad, når …

Jeg er sammen med min familie eller mine veninder. Dem, jeg holder allermest af, gør mig også allermest glad.

 

Jeg bliver rigtig sur, når …

Jeg ser dokumentarer om, hvordan dyr i fangeskab bliver behandlet eller elefanter og næsehorn, der bliver dræbt for deres horn. Jeg ELSKER dyr, så det kan jeg bare ikke holde ud.

 

Hvis jeg var et dyr, var jeg …

Helt klart en delfin! Jeg eeelsker at svømme og generelt bare være i og på og ved vandet.

 

Mit yndlingscitat er …

"Vær dig selv – alle andre er alligevel allerede taget". Det citat minder mig om, at jeg skal stole på mig selv, for der er kun én MIG! Og det er da megafedt!

 

Et godt råd er …

At fokusere på positive ting i stedet for negative og prøve at huske sig selv på, hvor heldig man egentlig er. Også selv om det kan være svært en gang imellem.