Vi Unge

Opfølgning - Jeg var kærester med min lærer

Af Anonym 12. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se, hvad der nu er sket med pigen, som var kærester med sin lærer!

Jeg sendte for et stykke tid siden et indlæg ind til Læsernes Blog, der handlede om, at jeg har haft et forhold til min lærer, og der er kommet rigtig meget debat siden.

Læs også: Jeg var kærester med min lærer

Mange har spurgt, hvad der er sket, og nu skal I høre …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mødtes i byen
Jeg forsøgte at glemme ham, efter han havde givet mig den kolde skulder. Jeg var faktisk rigtig sur på ham, over hvad han havde gjort. Jeg synes ikke, han kunne være det bekendt, for vi var jo begge et eller andet sted med til det, og vi var begge klar over, at det kunne ske, han blev fyret.

Jeg havde snakket med ham om det, så han vidste, det kunne ske, derfor havde han valget om enten at droppe vores forhold eller at fortsætte, og han valgte det sidste, så derfor var han vel selv med til det. Men i hvert fald, et par måneder efter han var blevet fyret - jeg tror, det var tre måneder efter - var jeg til en fest i byen, og så mødte jeg ham. Han stod oppe i baren, og lige da jeg så ham, tænkte jeg: "Lad mig komme væk", men alligevel tænkte den anden halvdel af mig, at jeg måtte snakke med ham igen.

Læs også: Lærer blev bortvist efter mobning

Sammen igen
Jeg snakkede med ham igen, og han forklarede, hvorfor han ikke havde svaret mig. Det var fordi, han havde fortrudt, at vi var sammen, og at han skulle havde sagt nej for længst. Det var ikke godt for mig eller ham. Men han undskyldte mange gange, og så begyndte vi at snakke om alt muligt andet - hvad der var sket siden osv.

Og han var jo stadig den dejlige fyr, jeg var blevet forelsket i dengang. Efterfølgende mødtes vi lidt oftere og skrev sammen, og i dag er vi så sammen igen. Jeg er så glad sammen med ham, og jeg er glad for, at jeg mødte ham igen.

MestLæste