I det nye Vi Unge får du:

Sommergave til dig: Fin sovemaske

Med det nye Vi Unge får du en lækker sovemaske som en særlig sommergave til dig! Smæk den på, når du sidder i toget, ligger i hængekøjen eller daser ved stranden – og slap heeelt af, ahh! Du kan vælge mellem tre fine designs.

 

Alt til din sommerferie

Vil du gerne have masser af inspiration til din sommerferie? Vi har samlet de bedste tips, der sikrer, at årets sommerferie bliver lige præcis, som du drømmer om.

 

Hvad siger din yndlingsfarve om dig?

Gal med gul eller besat af blå? Din favoritfarve fortæller faktisk en hel del om, hvem du er. Vi gør dig klogere på farverne og giver dig inspiration til at shoppe din yndlingsfarve.

 

50 ting, du ikke vidste om Riverdale

I det nye Vi Unge har vi samlet en masse sjove facts, som du (måske) ikke vidste om yndlingsserien! Hvor mange mon du kender i forvejen?

 

Kristine Trinkjærs bedste kærlighedsråd

Vi har snakket med søde Kristine Trinkjær om alt fra forelskelse og kys til pinlige historier og et knust hjerte. Læs hendes gode råd og ærlige svar i det store interview.

 

Stort tema: Din krop er fantastisk!

Ja, det er DIN krop, vi taler om! Din krop er nemlig fantastisk, præcis som den er, og derfor sætter vi fokus på, hvordan du (også) lærer at elske din smukke og dejlige krop!

 

Du får også quizzer, tests, spil, de pinligste historier og meget, meget mere i det nye Vi Unge – ja, masser af underholdning til din sommerferie!

Vi håber, du får verdens bedste sommer!