nyeste vi unge

Teenlife Sommer: 130 siders sommervibes til hele din ferie!

Af Anna Løwe 9. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Glæder du dig også til sommer? Det kan du i hvert fald godt begynde på med det nye Teenlife Sommer, der er på gaden nu. Læs her, hvad du kan glæde dig til.

Yaaay, vi glæder os til sommer! Det er heller ikke svært, når man læser vores ekstra store sommerblad Teenlife Sommer, som du kan få fingrene i NU - det er nemlig proppet med underholdning til stranden, haven, sommerhusturen eller hvor du nu skal tilbringe din sommer. Du kan blandt andet glæde dig til:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kæmpe sommertema

På Vi Unge elsker vi sommer, og derfor er vi gået ALL in på vores yndlingsårstid! Få tips til sommer i Danmark i artiklerne "Læsernes danmarkskort" og ”20 fede ting ved at holde ferie i Danmark”, få tips til sommeraktiviteter med "100 ting, du kan lave om sommeren" og lær at bære din bikini med stolthed med ”Rock din strandkrop”.

Du finder også lækre opskrifter på farverige sommerbowls og is, smoothies og snacks lavet af de bedste sommerfrugter.

100% sjov sommer

Vi kan garantere dig for, at du ikke kommer til at kede dig med vores kæmpe sommerblad. Vi har nemlig sørget for tests, 10 sider fyldt med sjove opgaver, quizzer og søde sommerhistorier. SÅ er underholdningen til køreturen reddet!

Veninder og sommerkærlighed

Vi glæder os så meget til artiklen ”En uge med din BFF – det kan I lave” og til at tage udfordringen op med ”30 spørgsmål, som gør dig og din veninde tættere”. På Vi Unge eeelsker vi også kærlighed, og det skal I selvfølgelig ikke snydes for – vi har samlet læsernes historier om romantiske sommerkys, drengenes bedste kærlighedsråd og meget mere!

Alle de bedste historier

Vi ved, at I elsker pinlige historier ligeså meget som os, og derfor har vi samlet en MASSE af dem på hele 8 sider, så du og din BFF kan få grineflip sammen på stranden.

Du får også 16 romantiske godnathistorier, som du kan underholde dig selv med – eller måske læse højt sammen med dit crush eller veninde!

Sommerens beauty musthaves

Kom i sommerstemning med sommerens fineste farver. Vi har lavet en guide til de fineste pastelnegle, vi har testet beautysager til jer og guider dig til sund og flot sommerhud.

Udover alt det, kan du selvfølgelig også læse masser af spændende artikler om sommertrends, kendisser og meget, meget mere ... Det bliver bare verdens bedste sommer!