nyeste vi unge

Sommer-goodiebag: Hemmelige gaver, sommervibes, kærlighed og meget mere i det nye Vi Unge!

Af Redaktionen 23. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sammen med det nye Vi Unge-blad får du en goodiebag med to hemmelige gaver. Læs her, hvad du ellers kan glæde dig til i det nye Vi Unge!

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

Goodiebag

Denne gang får du sammen med Vi Unge-bladet to hemmelige gaver. Vi kan afsløre, at du blandt andet kan glæde dig til ekstra underholdning!

Bliver dit crush din næste kæreste?

Er det en dealbreaker, hvis dit crush ikke svarer på dine snaps eller ignorerer dig, når I ses? Kun DU kender svaret, men vi prøver at hjælpe dig på vej, så du kan finde ud af, om dit crush er din næste kæreste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

One Direction er tilbage

… Og det fejrer vi selvfølgelig i det nye blad, hvor du får plakater med Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne og Louis Tomlinson. Derudover får du også en stor 1D-quiz, så du kan teste din viden om drengene!

Læs også: Ekslusivt Noble Nordic-kit + abonnement på Vi Unge

50 tips til det bedste skoleår

Snart starter et nyt skoleår og det skal selvfølgelig være det bedste nogensinde! Derfor giver vi dig 50 tips og tricks, så du kan hjælpe det bedste skoleår på vej.

Find din stil

Vi har lavet en test til dig, så du kan finde din stil. Du får selvfølgelig også masser af lækker mode- og beauty inspiration.

Throwback til 90’erne

Selv om 90’erne er mere end 20 år væk, er der stadig mange af de ting, som hittede dengang, der også holder 100 procent i dag. Vi giver dig 22 ting fra 90’erne, der stadig er fede i dag!

Og meget, meget mere!

Du får også opskrifter på lækre is-desserter, tests, tips til Tik Tok, tips til når du er ked af din krop, de pinligste historier og meget, meget mere i det nye Vi Unge.

God fornøjelse med læsningen!

Læs mere om