nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Style dit tøj på nye måder, dit stjernetegn afslører dig, en gave til dig og meget mere!

Af Redaktionen 6. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er der endelig et nyt Vi Unge på gaden! Denne gang kan du glæde dig til et ekstrastort blad og en gave, masser af inspiration til at style dit tøj og meget, meget mere!

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

Ekstrastort blad og en gave til dig!

Denne gang kan du glæde dig til hele 100 siders læsning. Du får også et ekstra blad med som gave, så du kommer helt sikkert ikke til at kede dig det næste stykke tid!

Josefine Simone: Sandheden bag min Instagram

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Youtuberen Josefine Simone har tusindvis af følgere på sin Instagram – men hvad tænker hun, inden hun poster et billede? Og hvad er egentlig den rigtig historie bag billederne? Det svarer hun på i dette nummer af Vi Unge.

Inspiration: Style dit tøj på nye måder

Du har sikkert allerede både jeans, joggingbukser og en T-shirt hængende i dit tøjskab, og du kan give din garderobe et helt nyt liv ved at style det tøj, du allerede har, på helt nye måder!

Læs også: Specialdesignet taske fra Daniel Silfen + abonnement på Vi Unge

Plakater

Glæd dig til 24 grafiske plakater, som kan pynte på værelset. Du får også inspiration til at lave en flot billedvæg, hvor du selvfølgelig kan bruge plakaterne!

Flirtetricks til generte piger

Det dér med at flirte kan være ret svært – og hvis du er lidt genert, er det bare endnu sværere! Men det kan godt lade sig gøre at komme tættere på dit crush alligevel. Det får du masser af tips til i bladet.

Dit stjernetegn fortæller: Hvordan er du som ven?

Er du drømmeren, spasmageren eller livsnyderen i vennegruppen? Det kan du læse stjernetegnenes bud på i det nye Vi Unge.

… og meget, meget mere.

TAK, fordi du læser Vi Unge. Rigtig god fornøjelse med det nye blad.