nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Stort tema om forelskelse, vi elsker Billie Eilish, forårets fedeste sneakers og MEGET mere!

Af Redaktionen 26. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YES! Så er der endelig et nyt Vi Unge på gaden. Denne gang kan du glæde dig til et stort tema om forelskelse, de fedeste sneakers, masser af Billie Eilish og meget, meget mere!

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

Stort tema om forelskelse

Vi guider dig et skridt nærmere dit crush. Du kan blandt andet teste dig selv og finde ud af, hvad du skal gøre med din forelskelse, få læsernes bedste råd til kærestesorger, 6 tips til at komme nærmere tættere på dit crush og meget mere!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julia Sofia guider dig: Forvandl en dårlig dag til en god …

Selv glade og smilende Julia Sofia kan have en dårlig dag, men hvad gør hun så? I det nye Vi Unge får du hendes allerbedste tips og tricks til (blandt andet) kærestesorger, usikkerhed og en dårlig morgen.

Sneakers overload

Vi har dedikeret 5 sider til forårets fedeste sneakers. Du får både tips til styling og pleje af dine sneakers og masser af inspiration til at finde dit næste par sneaks!

Læs også: Specialdesignet taske fra Daniel Silfen +abonnement på Vi Unge

Vi elsker Billie Eilish

Gør dig klar til at blive ægte Billie Eilish-fan! I bladet kan du glæde dig til 13 ting du (måske) ikke vidste om Billie Eilish, 13 af hendes citater, du kan bruge som Instagram-captions og inspiration til det fedeste Billie-merchandise. Og så får du også to Billie Eilish plakater!

En helt genial kropsdel

Er du klar til en guidet tur gennem dit fantastiske underliv? Du får hele 25 facts om dit underliv, og bliver blandt andet klogere på menstruation, udflåd, orgasmer og meget mere.

Plakater

I dette nummer af Vi Unge kan du glæde dig til hele 10 plakater! Du får blandt andet plakater med Julia Sofia, Billie Eilish, Niall Horan og Noah Schnapp.

… og meget, meget mere.

TAK, fordi du læser Vi Unge. Rigtig god fornøjelse med det nye blad.

Læs mere om