nyeste vi unge

Nyt Vi Unge på gaden: Seksualundervisning på skemaet

Af Josephine Sjelhøj 10. februar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Clara Selina Bach
Det nye Vi Unge er på gaden, og denne her gang er seksualundervisningen kommet på skemaet. Du kan blandt andet glæde dig til at blive endnu klogere på alt lige fra menstruation og onani til kønssygdomme og den første gang.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge?

81 spørgsmål og svar om sex

Prævention, kønssygdomme, onani og den første gang. Seksualundervisningen er på skemaet, og vi er klar til at give dig svarene på ALLE dine sexspørgsmål om netop disse temaer (og selvfølgelig mange, mange flere). På Vi Unges Instagramprofil bad vi jer om at stille alle jeres spørgsmål om sex, og det er der kommet 81 svar ud af. God læselyst!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stort interview med Sofie Linde

– Jeg synes altid, teenagere er et skridt foran voksne.

Sådan fortæller Sofie Linde i et stort interview i forbindelse med hendes nye talkshow ”Tæt Talks”, hvor temaer som køn, krop og ligestilling er på programmet. I interviewet i det nyeste Vi Unge tager tv-værten blandt andet et ”trip down memory lane” til sine teenageår. Hvad var det sværeste ved at være teenager, og turde hun at skrive til drengene fra naboskolen? Det finder du svaret på i det nye Vi Unge.

13 ting om sex, vi ville ønske, vi havde vidst

En af de sætninger, vi har sagt flest gange på redaktionen, mens vi har lavet det her Vi Unge, er: “Jeg ville så gerne have vidst det her, da jeg var teenager!” Det er der selvfølgelig kommet en artikel ud af, så du også kan blive klogere på alle de ting om sex, man måske ikke taler lige så højt om.

Hvad er en ”late bloomer”?

Mange kan have en forventning om, at man skal nå en hel masse romantiske milepæle, inden man fylder en bestemt alder. Ellers bliver man betragtet som en ”late bloomer”. Men hvad betyder det egentlig? I det nye blad gør vi dig klogere på fænomenet og forklarer, hvorfor du ikke skal stresse.

Hvilken sang beskriver dit kærlighedsliv?

Er du totalt in love, glad og tilfreds som single, eller er det måske en smule kompliceret? Det med kærligheden er ikke altid lige let, men heldigvis er der altid en sang, der kan beskrive det. Test dig selv i det nye Vi Unge, og find ud af, hvilken sang, der beskriver dit kærlighedsliv lige nu.

Din røde følgesvend…

Der findes lige så mange måder at forholde sig til sin røde følgesvend på, som der findes menstruerende kroppe. I det nye Vi Unge tager vi bindet fra munden og tager dig gennem den fantastiske og frygtede menstruation.

Læserne fortæller: Sex edition

Hvilke tre ord beskriver sex for dig? Hvor mange synes, at seksualundervisningen i skolen er for dårlig? Hvor mange er ikke klar til at have sex? Det er blandt andet nogle af de spørgsmål vi stillede jer på Instagram. Læs alle jeres svar i vores store sex-undersøgelse, og bliv mindet om, at du er helt normal.

Rigtig god læselyst!

Det her er selvfølgelig bare et noget af alt det, du kan læse om i det nyeste Vi Unge. Du kan også blive klogere på, hvad onani er, finde vores bud på den perfekte playliste til at få dig ”in the mood”, møde Christina Krzyrosiak Hansen, som i 2017 blev Danmarks yngste borgmester, og så kan du også læse musiker Ericka Janes svar på vores 18 vennebog-spørgsmål!

Psst... Når du køber det nye Vi Unge får du samtidig et af vores blade fra 2021 med som gave. Win-win!

Læs mere om

MestLæste