nyeste vi unge

Nyt Vi Unge på gaden - og I har bestemt alt indholdet i bladet

Af Redaktionen 10. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endelig et nyt Vi Unge på gaden – og denne gang har I bestemt alt indholdet i bladet. Glæd dig til at læse om hemmelig forelskelse, få youtubernes bedste stiltips, og meget, meget mere!

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

Bøger, du SKAL læse

Vi har fået jer læsere til at anbefale de allerbedste must-read bøger, og uanset om du er til gys, kærlighed eller fantasy, så kan du helt sikkert finde din nye yndlingsbog!

Få youtubernes bedste stiltips!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sender du også misundelige blikke efter influencernes outfits? Vi kender følelsen! Derfor har vi fået dem til at håndplukke deres yndlingsitems, så du kan blive inspireret og gøre dem kunsten efter!

100 ting, du kan lave uden din telefon

Hvis du keder dig, rækker du måske ud efter mobilen som det første … men der er faktisk masser af andre ting, du kan lave! Vi giver dig 100 bud på, hvad du kan lave (uden din telefon), når du keder dig!

Læs også: Ekslusivt Noble Nordic-kit + abonnement på Vi Unge

Er du hemmeligt forelsket?

Er der en grund til at du holder din forelskelse hemmelig, eller er det egentlig helt uden grund? I det nye Vi Unge kan du tjekke din hemmelige forelskelse og få tips til, hvad du skal stille op med din forelskelse!

Plakater

Glæd dig til plakater med Shawn Mendes, Billie Eilish, Ariana Grande og One Direction! Derudover får du også seks flotte grafiske plakater, som helt sikkert kan pynte på værelset!

DIY: Giv dit gamle tøj nyt liv

Hænger der en masse tøj bagerst i skabet, som du aldrig får brugt? Så er det på tide at give det nyt liv. I det nye Vi Unge får du inspiration til, hvordan du får dit gamle tøj til at shine - og så får du også en guide til at lave dip dye og tie dye!

Du får også opskrifter på nemme snacks, tests, tips til hvis du føler dig anderledes i klassen, de pinligste historier og meget, meget mere i det nye Vi Unge.

God fornøjelse med læsningen!

MestLæste