nyeste vi unge

Nyt Vi Unge på gaden: Kom helt tæt på Lasse Skriver

Af Josephine Sjelhøj 5. maj 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Elisabeth Eibye
Lasse Skriver er på forsiden af det nye Vi Unge, og vi har stillet ham 55 spørgsmål, så du kan lære ham endnu bedre at kende. Vi dykker blandt andet også ned i angst, internetkultur og boyband bangers – rigtig god læselyst!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge?

55 spørgsmål til Lasse Skriver

Fra den ene dag til den anden gik Lasse Skriver fra at være en helt almindelig teenager til at være landskendt X Factor-stjerne, der nu har fået en pladekontrakt og udgivet sin første single. Vi Unge har mødt ham og stillet ALLE de spørgsmål, vi kunne finde på, så du kan komme helt tæt på tømrerlærlingen, der fik sin musikdrøm opfyldt.

5 items – 15 looks

Har du også tendens til at bruge dit tøj på samme måde igen og igen? Det kender vi godt. Men faktisk kan du lave en masse forskellige looks med det samme basic-item, så du både kan bruge det til hverdag, weekend og fest. I det nye blad guider vi dig til at style en hvid T-shirt, et par cargo-jeans, et par strik-shorts, en blondekjole og et miniskirt, så du ender med hele 15 forskellige forårslooks.

Fokus på angst

Ungdommen skulle helst være et sammensurium af venner, flirts og fester – sådan er det bare ikke for alle. Flere og flere unge har det svært og mistrives mentalt. Vi dykker ned i angst i det nye Vi Unge, og du kan blandt andet møde Liva, der fik angst som 15-årig.

Er du internet-ekspert?

Hvis vi nu siger “abdcdefu”, “idk” og “no cap”, ved du så, hvad vi snakker om – eller er det helt sort? Test dig selv i det nye Vi Unge-blad, og find ud af, hvor meget du egentlig ved om internetkultur. Du kan i det nye blad også blive klogere på, hvilken karakter fra ”Stranger Things” du minder allermest om.

Books on the brain

Hvis du bruger meget af din fritid på bogsiden af TikTok, så har vi reddet de næste par måneder af dit liv. Tidligere på foråret havde Vi Unge 16-årige Asta på besøg som folkeskolepraktikant. Vi fandt hurtigt ud af, at Asta elsker at læse, og at hun har ret god smag i bøger. Derfor bad vi hende om at tippe om 10 af sine favoritbøger, som hun anbefaler alle at få fat i. Rigtig god læselyst!

Playliste: Boyband bangers

Hvis du er lidt som os, har du helt sikkert skrålet med på de fleste boyband bangers – op til flere gange! Hvad end du er mest til K-pop, de klassiske fra 90’erne eller dem med lidt ekstra kant, kan du sikkert finde et match her, hvor vi har samlet 10 af vores yndlingsboybandsange. I det nye Vi Unge kan du blandt andet også få fat i en gammel plakat af One Direction.

Louise Bjerre: Sådan Bliver du iværksætter

Influencer og iværksætter Louise Bjerre har startet sin egen virksomhed, IGEN, hvor hun sælger bæredygtige produkter, der skal gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen. I det nye Vi Unge kan du blive klogere på hendes job, hvor hun fortæller om, hvordan vi alle sammen kan leve lidt mere bæredygtigt.

God læselyst!

...Det her er blot nogle af de ting, du kan glæde dig til i det nye Vi Unge. Du kan blandt andet også se frem til at lære Tessa bedre at kende i vores vennebog, de bedste tips til at stjæle Matilda Djerfs stil, og en masse pinlige historier.

Læs mere om

MestLæste