nyeste vi unge

Nyt Vi Unge på gaden: Akne, wokeness og sommerferie-inspiration

Af Josephine Sjelhøj 16. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Sebastian Vistisen Toft
Det nye Vi Unge er på gaden, og du kan blandt andet glæde dig til en hel masse inspiration til din sommerferie, hvor vi giver dig tips til, hvad du kan lave, og du kan finde ud af, hvilken stil, du skal gå efter. I det nye blad zoomer vi også ind på akne, og du kan samtidig blive endnu klogere på, hvad det vil sige at være woke.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge?

Fokus på akne

Vi har næsten alle oplevet at vågne op til en stor, øm bums og til den frustration, der kan følge med. Men for mange udvikler én bums sig til akne: En lidelse, der kan påvirke ens mentale helbred rigtig meget. I det nye blad zoomer vi ind på bumserne og møder 13-årige Matilde, der har haft akne siden fjerde klasse.

15 ting, du skal lave i sommerferien

Hvad skal der ske i den lange ferie, der ligger foran dig? Hvad med nail art, museumsbesøg og en tur (eller tre) i køkkenet? I den nye Vi Unge giver vi dig 15 ideer til ting, du kan lave i sommerferien – alene, med dine venner eller familie.

Find din sommerstil

Instagram, TikTok og gadebilledet svømmer over med modeinspiration, der stikker i den ene og den anden retning. Det er egentlig ret nice og stimulerende, men på samme tid kan det også forvirre. For hvilken stil er egentlig din? Det kan du finde ud af i det nyeste Vi Unge-blad, hvor du samtidig kan finde 78 modeitems, der kan inspirere dig.

5 upcoming Hollywood-stjerner, du skal kende

Leder du efter dit næste idol? Så skal du læse med i det nye Vi Unge. Vi er nemlig altid på udkig efter de næste store stjerner i Hollywood, og vi har fundet fem stjernefrø, du lige så godt kan begynde at holde rigtig godt øje med. Du kan blandt andet lære Rachel Zegler og Jenny Ortega bedre at kende.

Hvad betyder det at være "woke"?

De seneste år har det nærmest været umuligt at undgå udtrykket "woke", uanset om man scroller på sociale medier, lytter til musik, eller taler med sine klassekammerater i skolen. Men hvad ligger der egentlig i begrebet? Det gennemgår vi i det nye Vi Unge-blad, hvor du også kan blive endnu klogere på, hvordan du selv bliver mere woke.

18 spørgsmål til Casper Drømme

Vi er vant til at være med på passagersædet, når Casper Drømme smager på mad fra hele landet i sin bil. Nu kan du komme endnu tættere på manden fra din FYP, når han besøger Vi Unges vennebog i det nyeste blad. Du kan blandt andet finde ud af, hvad han aldrig forlader sit hjem uden, og hvad hans dårligste vane er.

Den usynlige vold

Vidste du, at næsten hver fjerde elev i 8. klasse har været udsat for psykisk vold derhjemme af en eller begge forældre? Psykisk vold bliver også kaldt for “den usynlige vold”, og den brutale virkelighed er, at der nok er flere, du kender, som lever med den derhjemme. I det nye Vi Unge zoomer vi helt tæt på psykisk vold, og du kan også møde 21-årige Josefine, der voksede op med det, som en del af hverdagen.

God læselyst!