nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Masser af julestemning + fin gave til dig

Af Redaktionen 5. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Glæd dig til geniale juleopskrifter, inspiration til din ønskeliste og julehygge, en hemmelig gave til dig – og meget, meget mere!

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

En gave til dig

Vi er i julestemning og derfor får du en fin, hemmelig gave fra os sammen med det nye Vi Unge. Du får også fine til og fra-kort, som helt sikkert vil pynte på dine julegaver!

Masser af julestemning

Vi guider dig til julehygge fra A-Å, varmer dig med en romantisk julenovelle og så kan du også glæde dig til at hoppe i køkkenet: vi har nemlig samlet 7 helt geniale juleopskrifter til dig! Du får selvfølgelig også masser inspiration til din ønskeseddel.

Gør en forskel

Det er både god stil og giver en god følelse i kroppen at gøre noget godt for andre (og for dig selv)! Vi giver dig 18 bud på gode gerninger, som du kan gøre allerede i dag.

Deling af billeder – er du i tvivl?

Hvad gør man, hvis man har delt et nøgenbillede – og fortrudt? Eller hvis en, man ikke kender, beder om billeder af en? Vi har spurgt Red Barnet om råd og deler dem med dig.

Stjernernes første kys

De er superstjerner nu, men engang var de (også) megausikre over det første allerførste kys. Læs om blandt andet Cole Sprouse, Billie Eilish og Shawn Mendes’ første kys.

Q&A med Shay Mitchell

Hun har millioner af følgere på Instagram, men du kender hende nok bedst fra rollen som Emily Fields i ”Pretty Little Liars”. Vi har snakket med skuespilleren Shay om alt fra selvtillid til snacks og første dag på highschool.

Du kan som altid også læse pinlige historier, få svar på spørgsmål i brevkassen og meget, meget mere. God fornøjelse med læsningen!

MestLæste