nyeste vi unge

Nyt Vi Unge: Generation Queer

Af Tanja Hartmann 12. juli 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det nye Vi Unge endelig på gaden, og du kan godt glæde dig. I august afholdes der World Pride i København, og i den forbindelse sætter vi ekstra fokus på seksualitet, køn og identitet. Du kan blandt andet læse om fem unge, der alle identificerer sig som queer på forskellige måder, du kan orientere dig i vores LGBTIQ+ ordbog og meget, meget mere.

Hvad kan du glæde dig til i det nye Vi Unge?

Generation Queer

I det nye Vi Unge kan du møde Eliot, Maya, Clara, Soni og Kaja, der alle identificerer sig som queers på forskellige måder. Nogle er transkønnede, nogle nonbinære, og andre er stadig i tvivl om deres kønsidentitet. De fortæller blandt andet om, hvordan det er at være en del af en seksuel minoritet og/eller kønsminoritet, hvordan man tackler følelsen af at skille sig ud, og hvor man finder forbilleder og fællesskaber, der kan støtte en i processen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lærerig LGBTIQ+-ordbog

Der findes mange forskellige begreber inden for LGBTIQ+-miljøet, og du har måske spekuleret over, hvad ord som panseksuel, transkønnet og queer betyder? Det kan du blive meget klogere på i det nye Vi Unge, hvor vi giver dig en oversigt over 21 begreber, der bruges i forbindelse med LGBTIQ+-emner. Det er helt okay, hvis du hverken kender eller kan huske alle ordene, men du kan bruge siderne som en god hjælp.

Få et farvestrålende TikTok-feed

I det nye Vi Unge har vi fundet frem til 20 LGBTIQ+-personer, som kan gøre dit TikTok-feed til et endnu federe sted at være. Disse profiler er kendt for at være kreative hoveder, der ved lige præcis, hvordan man skaber indhold, som du ikke kan få nok af. De er uden tvivl et follow værd.

15 kendisser, du skal holde øje med

Vi giver dig en masse stjernenyt i det nye Vi Unge. Her gør vi dig blandt andet klogere på 15 kendisser, som du skal holde ekstra øje med lige for tiden. De står nemlig alle sammen på kanten til at blive kæmpe stjerner, og vi følger trofast med.

Kæmpe guide til selvforkælelse

Oven på det turbulente år, som vi alle har haft, fortjener du en ordentlig forkælelse. Derfor giver vi dig i det nye Vi Unge opskriften på en helt perfekt selvkærlig dag. Her giver vi blandt andet inspiration til lækre opskrifter, en god døgnrytme, det perfekte hjemmespa og en masse andet, som du kan nyde godt af.

Men du kan selvfølgelig også glæde dig til andet godt indhold som vores mascaratest, værelsesinspiration, gode råd til dit næste skoleår, cool modefund og meget, meget mere. Enjoy!

MestLæste