nyeste vi unge

Nyt Teenlife Sommer: Slut med at kede dig!

Af Redaktionen 6. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YES! Sommeren er for alvor på vej, og det nye Teenlife Sommer er endelig på gaden. Læs her, hvad du kan glæde dig til.

Det kan du (blandt andet) glæde dig til:

Sommertema

Glæd dig til masser af sommerstemning og gode sommertips! Du får blandt andet tips til den perfekte dag på stranden, tips til en miljørigtig sommer og inspiration til masser af ting, du kan lave i sommerferien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan også glæde dig til at spise hele regnbuen, når vi giver dig opskrifter på lækre og farverige sommersnacks.

Masser af pinlige historier

Gør dig klar til det største grineflip! Du får nemlig hele 50 pinlige historier i denne udgave af Teenlife Sommer – og vi lover, at der er grinegaranti!

Kæmpe horoskop

Lær dig selv bedre at kende ud fra dit horoskop og få stjernernes bud på, hvordan din sommerferie bliver. Du kan også finde dit perfekte venindematch ud fra dit stjernetegn!

Sjov sommer: Slut med at kede dig!

Du kommer ikke til at kede dig med det nye Teenlife Sommer i hånden. Du får nemlig opskrifter på 5 krea-projekter, sjove tests, søde sommernoveller og læsernes historier om sommerflirts. Og når ja, så får du også masser af opgaver og quizzen, du kan slå dine forældre i!

Sommer-musthaves

Vi har testet sommerens musthaves, så du kan få fingrene i den bedste solcreme, den blødeste hårkur eller måske den allerlækreste grillpølse! Du får også masser af inspiration til de fedeste sommeroutfits, som du kan bruge til alt fra strandturen til grillaftenen.

Smid bekymringerne væk!

Der er ingen grund til at bruge hele sommeren på at bekymre sig. Derfor guider vi dig, så du ved, hvad du kan gøre, hvis du pludselig får menstruation på ferien, hvis din kæreste skal på ferie med sin gamle flirt og meget mere.

Vi håber, at du får verdens bedste sommer! God fornøjelse med læsningen.