nyeste vi unge

ALT om de første gange og ”Første gang”-pigerne i det nye Vi Unge

Af Anna Løwe 18. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
SÅ er der underholdning til din sommerferie! Glæd dig til at lære nye sprog, finde din stil til det nye skoleår, teste din ”Stranger Things”-viden og læse alt om de første gange.

Det kan du glæde dig til i det nye Vi Unge:

En gave til dig

Vi elsker sommerferie, og vi er i gavehumør! Derfor får du en valgfri gave med i det nye blad. Vælg mellem et hårbånd eller en lipgloss.

Stort tema om de første gange

Glæd dig til et kæmpe tema om de første gange! Vi har samlet 15 mindeværdige første gange, som man kan grine og græde over, og så får du et stort interview med pigerne fra ”Første gang”, der fortæller om deres egne første gange. Pssst! Du får også en plakat med af pigerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ferieflirts

Har du også mødt en megasød fyr eller pige i din sommerferie, og ved du ikke helt, hvordan du får det til at fortsætte efter ferien? No problem! Med vores guide vil du helt sikkert stadig se dit crush efter ferien.

Læs også: Den smukkeste taske fra Unlimit + abonnement på Vi Unge og VIPige

Vi Unges sommernovelle part 2

Mathilde er vildt utålmodig. Hun har sendt en besked til Theis, og hun kan slet ikke vente med at læse, hvad han svarer. Der skete nemlig en masse sidst, som hun ikke helt ved, hvad betyder. Læs anden (og sidste) del af vores sommernovelle ”Bålfesten” i det nye Vi Unge.

Test dig selv!

Vi elsker tests, så vi har (som altid) sørget for nogle fede tests i bladet! Denne gang kan du blandt andet teste, hvor meget du ved om serien ”Stranger Things” og finde ud af, hvem af pigerne fra ”Første gang”, du minder mest om.

Plakater

Vi ELSKER plakater – og de er jo en perfekt anledning til at give værelset en sommer makeover! Du kan blandt andet glæde dig til Zendaya, ”Stranger Things” og Citybois.

… og meget, meget mere.

TAK, fordi du læser Vi Unge. Rigtig god fornøjelse med det nye blad.

Pssst! Ser du også "Første gang" og glæder du dig til de sidste fire afsnit? Så kan du se teaseren herunder. Alle fire afsnit får snigpremiere i VIPige henover sommeren!