Vi Unge

Nye emojis på vej

Af Luise Gregersen 19. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, der er nye emojis på vej til din mobil, og nogle af dem har vi altså virkelig manglet! Se her, hvilke nye emojis du kan glæde dig til.

Er du lidt træt, af at der ikke findes en emoji med netop din livret? Og hvad sker der for, at der stadig ikke findes en emoji, der ruller sarkastisk med øjnene? Alt det kan der nu blive lavet om på takket være den nye emoji-opdatering, der kommer næste år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvilken emoji er du?

Der er 37 nominerede emojis, der måske bliver en del af den nye opdatering. Vi hepper især på de her emojis:

Taco
Hotdog
Burrito
Popcorn
Enhjørning
Ansigt med rullende øjne
Bue og pil (til alle vores sms'er om den nye "The Hunger Games")

Se hele listen over de nominerede emojis her.

Detbetyderemoji-ikonerivirkeligheden

De fleste bruger den her emoji til at vise, at de er ligeglade, men faktisk skal pigen forestille en kundeservicemedarbejder! En anden teori er, at pigen hænger sammen med den emoji, som får klippet hår, og at hun her viser sin nye frisure frem.
Helt ærligt, det her må da være en mand, der laver nogle seriøst hårde armbøjninger? Nå ikke? Officielt er det faktisk en mand, der bukker som tegn på respekt.
Den her emoji skal faktisk forestille én, der savler i søvne.
Vi ved ikke, hvad vi troede, den her emoji forestillede, men det var i hvert fald ikke et navneskilt!
Vi synes nu ikke, at den her emoji ser særligt lettet ud, men den betyder altså skuffet og lettet på én og samme tid. Hmm…
Det ligner mest en halv aubergine eller en bongotromme, men faktisk er det en sød kartoffel! Hvorfor der er behøv for en sød kartoffel-emoji, forstår vi ikke helt. Især når der ikke findes en burrito-emoji!
Der har været vild debat om, hvad den her emoji betyder. Nogen mener, at den skal forestille hænder i bøn, mens andre er overbevist om, at det er en highfive. Den forestiller faktisk hænder, der beder, men den har intet at gøre med religion. Hænderne betyder nemlig undskyld!
Vi troede seriøst, at den her emoji forestillede marcipankonfekt, men det er åbenbart en japansk fiskekage. Ser man det!
Hænder i en cirkel over hovedet betyder åbenbart okay…
… Mens hænder der er krydsede betyder, at noget ikke er okay. Så fik vi det på plads!
Den her emoji ser mere vred end triumferende ud, men det er åbenbart ikke tilfældet!

Læs mere om