Vi Unge

Julies fem sommerhits

Af Redaktionen 11. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hver uge i sommeren afslører vi vores yndlings sommerhits. I denne uge er det Julie, der afslører sine fem yndlings sommerhits.

Ihh, hvor jeg dog elsker sommer og sol, og sommerferien er altså bare ikke den samme uden glad sommermusik. Så de næste par måneder går jeg ingen steder uden min iPod, som skal følge mig både på stranden, til sommerfest og til hyggedage med veninderne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se Camille Jones' playliste her

Shakira: "Waka Waka" - Den blev oprindeligt lavet til VM i fodbold 2010, men den holder stadig max! Den kan bringe mig i sommerstemning på selv den koldeste vinterdag.

Cyndi Lauper: "Girls Just Wanna Have Fun" - Fyrene skal skubbes væk fra dansegulvet, når veninderne og jeg skal danse til den her til sommerfesten.

The Rumour Said Fire: "The Balcony" - Jeg får altid lyst til at ligge I græsset og bare slappe heeeelt af med lukkende øjne, når jeg hører den.

Yolanda Be Cool & DCUP: "We No Speak Americano" - Ja, den kan måske godt gå én liiidt på nerverne, når man hører den for tyvende gang i træk. Men den minder mig altid om festival, søde venner og god stemning. I like!

Loreen: "Euphoria" - Jeg elsker stadig den fede svenske Melodi Grand Prix-vindersang, så den skal da råspilles hele sommeren. Heja Sverige!

Se også resten af Vi Unges playlister:
Line
Stine
Sisse