Vi Unge

Blå bog: Ema

Af Redaktionen 14. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Få mere at vide om Ema her ...

Det laver jeg på Vi Unge …

Jeg er digital redaktør og journalist hos Vi Unge. Det er mig, der styrer Vi Unges sociale medie og viunge.dk. Derudover skriver jeg også selv artikler til viunge.dk og bladet.

Tre ord, der beskriver mig …

Smilende, ærlig og empatisk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Min vildeste oplevelse på Vi Unge var, da …

Jeg fik jobbet! Det var en barndomsdrøm, der gik i opfyldelse. Jeg læste selv Vi Unge, da jeg var yngre, så det er helt vildt dejligt at kunne bidrage til det univers, jeg selv elskede så meget!

Mit største celeb-crush er …

Zac Efron. 100 procent! Lige siden jeg så ham spille Troy Bolton i High School Musical, har jeg været helt vild med ham. Jeg synes også, Harry Styles og Shawn Mendes er mega søde!

Mit yndlingsslik er …

Popcorn. Jeg ELSKER popcorn. Smørstegte popcorn, popcorn med cheddarsmag og popcorn med karamelsmag er mine absolut favoritter. Det er simpelthen den bedste snack!

Jeg er mest glad, når …

Jeg er sammen med min nærmeste. Min familie, kæreste og venner giver mig den bedste energi. Derudover får jeg også en følelse af ekstrem glæde og lykke, når jeg er til koncerter og på festivaler.

Jeg bliver rigtig sur, når …

Jeg ser andre mennesker blive behandlet uretfærdigt.

Hvis jeg var et dyr, var jeg …

Et jordegern. Jeg har store, runde æblekinder, og så er jeg lille – ligesom et jordegern, haha!

Mit yndlingscitat er …

”Happiness is only real when shared”. Det er et citat af den eventyrlystne Christopher McCandless. En ung mand der drog ud i vildmarken for at leve sit liv med kun den omkringliggende natur som sin følgesvend. Citatet minder mig om, hvor vigtigt der er, at jeg altid husker at sætte pris på mine medmennesker, og hvad deres tilstedeværelse betyder for mig og min lykke.

Et godt råd er …

Følg ALTID dine drømme. Tro på dig selv og arbejd hårdt for det, du drømmer om.

Læs mere om