Du skal annullere dit abonnement under ’Indstillinger’ på din mobil senest 24 timer inden, en ny periode starter, hvis du ikke ønsker at betale for den næste periode. Det er ikke nok, at du bare sletter app'en fra din telefon, for så fortsætter dit abonnement alligevel.

Hvis du for eksempel har et abonnement, der startede den 10. juli, skal du deaktivere abonnementet senest den 9. august, hvis du ikke ønsker at betale for en ny måned. Du kan dog til hver en tid annullere dit abonnement. Nederst i denne artikel kan du læse, hvordan du annullerer dit VIPige-abonnement.

Jeg ønsker ikke at fortsætte mit abonnement på VIPige – hvordan stopper jeg det?

Hvis du ikke ønsker at fortsætte efter den gratis måned, eller bare vil opsige dit abonnement på et tidspunkt, skal du deaktivere det under ’Indstillinger’ på din mobil. Det skal du gøre senest 24 timer inden, abonnementet skal fornyes.

Læs også: Det skal du vide om VIPige

Sådan deaktiverer du dit abonnement på VIPige i iOS:

  • Gå ind i 'Indstillinger' på din mobil.
  • Tryk på dit navn øverst.
  • Tryk på iTunes & App Store.
  • Tryk på dit Apple-id øverst.
  • Tryk på 'Vis Apple-id'.
  • Tryk på 'Abonnementer'.
  • Vælg 'VIPige abonnement', og tryk på 'Annuller prøveperiode' eller 'Annuller abonnement'.

Læs mere her: https://support.apple.com/da-dk/HT202039

Jeg har flere spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, du ikke kan finde svar på, kan du kontakte os på vores VIPige-mail: vipige@viunge.dk - så svarer vi, så hurtigt vi kan.