Vi Unge

6 tv-programmer vi glæder os til i efteråret

Af Thomas Flindt 15. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er sommeren snart slut, og derfor proppes tv’et igen med nyt og spændende tv. Her er hvad vi glæder os til!

Hvad skal jeg se i tv? Det har vi et godt bud på.

De store tv-kanaler i Danmark har forberedt sig hele sommeren på at lave det allerbedste tv til efteråret. Vanen tro er det DR1 og TV 2, der er forrest i kampen om de danske seere, men også TV3 og Kanal 5 har spændende shows på programmet. Se hvilke tv-programmer vi helt sikkert skal følge til efteråret her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vild med Dans

TV 2
Fredag kl. 20.00 - første program den 7. september.
Der er genvalg til dommerpanelet fra sidste år: Anne Laxholm, Jens Werner, Britt Bendixen og Nikolaj Hübbe, og så har man igen i år sammensat et spændende hold kendisser. Vi glæder os især til at se Saseline Sørensen, Rasmus Nøhr og Thomas Bo Larsen! :)

Tag testen: Hvilken tv-serie kunne du være med i?

Gustav og Linse på udebane

TV3
Mandag kl. 20.00 - første program den 20. august.
Man kan enten elsker eller hade de to reality-stjerne, Linse Kessler (Familien på Bryggen) og Gustav Salinas (For lækker til love). Vi elsker dem, og hvor er det bare genialt at sende dem af sted på eventyr sammen. Vi mødte dem på Flyvergrillen til en snak om, hvordan optagelserne er gået. Se videoen her.

Alt for Danmark

Kanal 5
Mandag kl. 21.00 - første program den 3. september.
14 amerikanere kæmper om at være mest dansk. De skal cykle, rense svinestier, spise dansk og finde deres indre viking. Vinderen får 50.000 dollar, og bliver genforenet med deres danske slægtninge. Skørt!

Se videoen: Lækkert tv-guf

Voice - Danmarks største stemme

TV 2
Lørdag kl. 20.00 - første program den 15. september.
L.O.C., Sharin Foo, Lene Nystrøm og den nye dommer Xander er klar til at finde Danmarks næste sangstjerne. Hvem af de fire dommere kan lokke de dygtigste sangere hen på sit hold, og hvordan mon unge Xander kommer til at klare den mod de rutinerede dommere? Felix Smith har overtaget Morten Resens plads som vært på showet og skal lede slagets gang med hård hånd.

Vi Unge Facebook, Vi Unge

Kendis Undercover

TV3
Lørdag kl. 21.00 - første program den 18. august.
Jes Dorph Petersen, Dennis Knudsen og andre kendisser klæder sig ud for at narre tilfældige danskere. Det kan kun blive sjovt! :)

Toppen af Poppen

TV 2
Tirsdag kl. 20.00.
TV 2 har igen fundet syv danske musikere, der hver især skal fortolke og synge hinandens sange. Holdet i år består af Sanne Salomonsen, Peter Belli, Dicte, Nabiha, Mads Langer, Kasper Winding og Marc Johnson. Programmet er sejt, fordi man kommer tæt på musikerne og lærer helt nye sider af dem at kende. Og så kommer der altid et par gode hits ud af showet.

MestLæste