Blogger

Hvis du elsker mode, skal du da have din egen modeblog. Det er altid en god idé at finde en niche til sin blog, så den skiller sig ud fra de mange tusindvis af andre modeblogs, der findes. Måske kan du skrive om tøj, der koster under 100 kroner, skrive om genbrugstøj eller skrive om tøj, du selv har ændret på? Hvis du vil have din blog til at blive en succes, kræver det lidt arbejde fra din side: Du skal gøre dig umage, når du skriver (og måske endda få én, du kender til at læse din tekst igennem, inden du udgiver den), du skal lægge nye indlæg på tit, og du skal brænde for det, du skriver om. Hvem ved, om du ender med at kunne leve af at være modeblogger?

Læs også: Sådan laver du din egen modeblog

Læsermodel

På Vi Unge bruger vi ikke modeller fra modelbureauer til vores modeserier, beautyserier og forsider – vi bruger vores smukke læsere! Så hvis du har et smittende smil og elsker at stå foran et kamera, er det oplagte ”job” til dig selvfølgelig at blive læsermodel for Vi Unge. Det foregår på den måde, at du sender en ansøgning med et par vellignende billeder af dig selv og en lille video, og så kontakter vi de heldige piger. Vores læsermodeller plejer at være helt vilde med oplevelsen i vores fotostudie – og samtidig overrasker det tit, hvor lang tid det rent faktisk tager at få indstillet lys, blive enige om, hvilken farve baggrunden skal være, hvordan modellen skal stå på billedet og så videre … Tjek linket nedenfor, og send os din ansøgning.

Læs også: Sådan bliver du læsermodel i Vi Unge

Butiksassistent

Der er mange, der drømmer om at få arbejde i byens trendy tøjbutikker, så det kan godt være lidt uopnåeligt, men mindre kan jo også sagtens gøre det, hvis du drømmer om at arbejde i en tøjbutik. Måske kender du én, der har en mindre tøjbutik, hvor du kan hjælpe et par timer om ugen, måske mangler den lokale genbrugsbutik hjælp hver fredag, eller måske bor du i nærheden af et større supermarked med en tøjafdeling, som søger en fast ungarbejder … Selv om du måske hellere ville have stået bag disken hos Samsøe Samsøe, kan du tænke på, at du helt sikkert får lov til mere et af de ovennævnte steder, og at du jo får erfaring, som du kan bruge til at få drømme-modejobbet senere hen.

Er der modejobs inden for rækkevidde? Så tjek vores tips til at gøre det godt til jobsamtalen i galleriet!

Gør det godt til jobsamtalen