champagne med glimmer
Reklame

Test: Sådan kommer du til at ligne din yndlingsstjerne på din konfirmation

AF ALLER CREATIVE STUDIO, REKLAME FOR LILLY 20. januar 2022
Din store dag nærmer sig, og du har brug for inspiration til dit konfi-outfit. Vi Unge hjælper dig på vej med denne test, som kan hjælpe dig med at vælge et outift, der får dig til at ligne din yndlingsstjerne fra din yndlingsserie.

Om ikke længe skal du konfirmeres, men du mangler alligevel at få planlagt en masse omkring din store dag. Én af de vigtige ting at få styr på er konfirmationsoutfittet.

Er du også lidt i krise over, hvad du skal have på, kan du her søge inspiration til dit konfi-outfit hos dine yndlingsstjerner fra dine yndlingsserier.

Hvad end du er fan af stjernernes stil i "Emily in Paris", "Riverdale", "Euphoria" eller "Venner", kan du her tage testen og blive klogere på, hvilken stjernestil der passer bedst til din store dag.

Om LILLY

Vidste du at det danske firma LILLY har én af Danmarks største konfirmations kollektioner? I år bliver alle kjolerne syet på bestilling i Vejle, så du og alle landets andre konfirmander har mulighed for at få præcis det LILLY konfi-outfit, som du drømmer om.

Er du mere til at mixe og matche dit konfi-outfit? I år kan du i den nye LILLY konfirmations kolletion finde både bukser, nederdele, korsage toppe, tank tops, puf- eller sommerfugleærmer og meget mere – og det kan du alt sammen mixe og matche og derigennem finde din helt egen konfi-stil. Bliv inspireret lige her.

MestLæste