test dig selv

Test: Hvad siger dit værelse om dig?

Af Line Sølvhøj Jensen 9. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad siger dit værelse egentlig om dig? Tag testen og find ud af, hvad du udstråler gennem dit værelse.

Har du et sjovt, tøset, tjekket eller måske liiidt kedeligt værelse? Svar på spørgsmålene ved at se på billederne og vælg den ting, du synes, passer bedst til dit værelse. Du kan kun vælge ét svar til hvert spørgsmål. Skriv svarene ned og se, om du har flest A, B, C eller D'er.

Læs også: Fine ting til dit værelse.

1. Hvad har du stående på dit skrivebord?


2. Hvilken lampe har du hængende på dit værelse?


3. Hvilken ramme har du billeder af dine veninder i?


4. Hvad gemmer du dine hemmelige sager i?

5. Hvilken pude ligger på din seng?

6. Hvad hænger du dine smykker på?

7. Hvilket ur finder man på dit værelse?

Læs også: Få mere plads på dit værelse.

Resultat:

Flest A'er: Du har et tøset værelse
Sødt, cute og megatøset! Det er nogle af de ord, der bedst beskriver dit værelse bedst. Du elsker tøsede ting og at hygge om dit værelse - det er i hvert fald det, dit værelse udtrykker. Ingen tvivl om, at man føler sig 100 procent forkælet på dit værelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Flest B'er: Du har et sjovt værelse
Totalfjollet - det beskriver vist allerbedst dit værelse. Du elsker at have det sjovt, og du omgiver dig derfor med ting, der kan få dig til at grine. Det er jo lidt en fest at træde ind på dit værelse.

Flest C'er: Du har et tjekket værelse
Det er ikke, hvad som helst du har stående på dit værelse. Du går op i stilen på dit værelse, og du overvejer længe, hvad der passer ind på dit værelse. Folk, der kommer ind på dit værelse, vil helt sikkert tænke, at du har et toptjekket værelse!

Flest D'er: Du er ligeglad med dit værelse
Dit værelse signalerer, at du egentlig er ret ligeglad med det! Du har ikke noget særligt på dit værelse, der viser, hvem du er. Faktisk er det mest praktiske ting, du har stående på dit værelse, og andre kan hurtigt tænke, at du er ligeglad med, hvordan dit værelse ser ud.

I galleriet kan du se, hvordan du får et megahyggeligt værelse!

etmegahyggeligtværelse

Friske blomster er et must – og nej, det behøver ikke være en stor, dyr buket – faktisk er det finest med små buketter eller måske bare en enkelt blomst i små vaser. Måske kan du få lov til at hapse en enkelt blomst fra en af dine forældres buketter, hvis du spørger pænt.
Vidste du, at spejle får dit værelse til at se større ud? Spejl fra Zara Home til 399 kroner. Køb det her.
Du ved det allerede – levende lys gør med det samme dit værelse hyggeligere! Alle slags lys kan bruges, så det er bare din smag, der afgør, om der skal stå to fine fyrfadsstager på dit bord eller en syvarmet sølvstage med lange sorte stearinlys.
Bøger spreder hygge! Vælg nogle, du elsker, så din bogreol afspejler din dejlige personlighed.
Vil du have flere idéer til værelset? I Teenlife Vinter, der er på gaden nu, får du hele 18 skønne tips til et hyggeligere værelse! Du får i alt 148 sider, der er fyldt med skønhedstips, fine frisurer, sjove tests, plakater med hotte fyre, gaveidéer og meget, meget mere! Køb bladet, der hvor du køber Vi Unge.

MestLæste