Det er rigtig sundt at drikke vand - det er det bedste at slukke tørsten i, det er godt for dit hår og din hud, og det virker mod forstoppelse.

Men hvis du er træt af at drikke helt almindeligt postevand, så kan det nærmest føles umuligt at drikke to liter vand om dagen! Derfor har vi fundet nogle tips til, hvordan du kan pifte dit vand op, så det bliver mere spændende at drikke.

Læs også: Hvorfor skal jeg drikke vand?

Vand med en skive frugt i
Der er ikke meget hokuspokus over det, men det er en supernem måde at pifte dit vand op på. Tilsæt en skive citron, appelsin eller lime i dit vand - det giver vandet en mere frisk smag. Du kan også prøve jordbær, kiwi eller agurkeskiver. Husk at vælge økologisk frugt, hvis ikke du skræller frugterne inden.

Vand med melon
Blend nogle skiver melon med almindeligt vand. Det giver en lækker melon-drik, som er supersund og smager fantastisk. Du kan prøve med forskellige slags meloner, men den er nemmest er at lave med drikken med vandmelon.

Læs også: Hvad sker der, når man drikker cola?

Vand med krydderurter
Vidste du, at du faktisk også kan tilsætte krydderurter for at gøre dit vand lidt mere lækkert? Du kan prøve med basilikum eller mynteblade.

Vand med is i
Fyld en flaske med vand og læg den i fryseren i nogle timer. Når noget af vandet er begyndt at fryse, er den klar til at drikke. Ryst den godt, så isen bliver fordelt i vandet. Det har konsistens som slush-ice!

Vand med juice eller saft
Du kan få rigtig meget saft og juice, der er sundt og smager skønt. Spar på juicen eller saftevandet ved kun at hælde en smule op i glasset og fyld så op med vand. Tænk på, at det skal give smag til dit vand, og at det ikke skal være et glas saftevand, for så er du tilbøjelig til at hælde mere saft i glasset.

Læs også: 9 sunde aftenvaner.

Vand med sugerør
Har du tænkt over, at det faktisk kan være lettere at få drukket dit vand, hvis du drikker det med sugerør? Prøv det - måske får du meget hurtigere drukket en flaske vand nu!
 

Herunder får du opskrifter på 4 friske sommerdrikke!

4 friske sommerdrikke