Det er ret hyggeligt at træne sammen med sin veninde, men det kan faktisk være lige så sjovt at træne sammen med sin ven. Vi har derfor fundet nogle gode grunde til at træne sammen med dreng - se dem herunder:

1. Et godt venskab
Uanset om I træner en eller flere gange om ugen, så er der gode chancer for at komme tæt på hinanden under træningen, og det kan blive begyndelsen på et godt venskab. Han har nemlig paraderne nede, når han træner, og det betyder, at du hurtigt kan komme til at tale meget personligt med ham. Ikke nok med at I bliver sunde af træningen, så får I også et supergodt venskab.

Læs også: Fitness for begyndere

2. Få bedre resultater
Mens det kan være ret irriterende, hvis din veninde prøver at motivere dig til at løbe lidt hurtigere eller tage en armbøjning mere, så vil du være mere modtagelig, hvis det kommer fra en drengeven - han skal jo ikke tro, at du er for fin til at arbejde hårdt. Som sparingspartner er en dreng mere effektiv, og du vil helt sikkert se gode resultater med din træning.

Læs også: Lugter dine fødder?

3. Den bedste wingman
Har du fået et godt øje til en fyr i fitness? Så er din træningsven den bedste wingman - og han behøver næsten ikke gøre noget. Drenge er nemlig konkurrencemennesker - lige som piger er - og derfor bliver du vildt interessant, når du er sammen med en anden dreng. Send den flotte fyr et sødt smil, eller giv ham en kompliment, og du vil med garanti få hans telefonnummer, hvis du spørger.

Tag testen: Har du nok energi?

4. Træn i fred
Hvis du har prøvet at træne i fitness alene eller med en veninde, så kender du helt sikkert til, at drengene kigger vildt meget på jer, og måske prøver de endda at komme i kontakt med jer. Det kan godt være meget sjovt, men hvis du bare vil træne i fred, så er din træningsven som sendt fra himlen. Mange drenge tør ikke tage kontakt til en pige, som er sammen en anden fyr, og derfor får du, hvad du ønsker: Fred og ro til at træne.

Hvilken kendisfyr vil I helst have som træningspartner?

Herunder kan du se, hvad du skal spise, inden du træner!

Det skal du spise før du træner