Den britiske fitnessblogger Malin Oloffson deler blandt andet imponerende billeder af sin trænede krop på Instagram. Men for nogle dage siden delte hun et meget ærligt billede af sin oppustede mave under sin menstruation.

- Nogle af jer vil synes, det er ulækkert. Nogle vil blive lettede og tænke: OMG, jeg er ikke alene! Og nogle vil slet ikke læse det her og bare tro, jeg er gravid, skriver bloggeren til sit billede.

Et opslag delt af MALIN (@malinxolofsson) den

Læs også: Derfor har du uregelmæssig menstruation

Malin Oloffson har delt sit billede for at vise, at det er helt normalt at have oppustet mave, mens man har menstruation. Hun er træt af altid at suge maven ind, fordi den er oppustet.

- Det er ikke noget at skamme sig over! Ja, det er ubehageligt og ja, man kan føle, man er nødt til at gemme sig og suge maven ind. Men det er jeg stoppet med. Jeg har besluttet, at det er vigtigere at trække vejret end at bekymre sig om, hvad andre mennesker tænker, siger hun.

Det er forskelligt fra person til person, hvor oppustet ens mave vil føles. Nogle vil opleve det i meget slem grad, og nogle vil slet ikke føle sig oppustet. Men for Malin Oloffson har det været et stort problem, hver måned hun har sin menstruation. Hun synes derfor, det er vigtigt at sætte fokus på, at kroppen ser anderledes ud under menstruationen, så andre ikke føler sig alene. Hun skriver også i sit opslag på Instagram, at man skal huske at elske sin krop, for den gør kun sit job:

- Det er aldrig din krops skyld! Der er aldrig noget i vejen med, hvordan din krop ser ud. I stedet for at hade din krop, bør du pleje og elske din krop ekstra meget, når du har menstruation. For det er især når du har menstruation, at den har brug for kærlighed.

Læs også: 10 spørgsmål, du ikke tør stille om din menstruation

Træt af menstruation? Gør den liidt sjovere med disse ti tips: 

10 ting der gør menstruation liiidt sjovere