Hvis du tit er på Instagram, har du sikkert lagt mærke til, at der er rigtig mange billeder af kroppe. Der er blandt andet før-og-efter-billeder af kropstransformationer og spejl-selfies nede fra fitnesscenteret. Kropsaktivister har længe været ude at kritisere den slags billeder for at give et forkert og urealistisk billede af kroppe. Nu er en af dem gået skridtet videre og rent faktisk vist, hvor urealistiske kropsbillederne på Instagram kan være.

Læs også: Kropstrend på Instagram skal stoppe NU!

Milly Smith er 23 år og har nemlig lagt det her billede op, som hun har fået megameget ros for:

A photo posted by Milly Smith (@selfloveclubb) on

I billedteksten skriver Milly, at der er fem sekunder mellem de to billeder. På det ene har hun taget opstrammende strømpebukser på, imens hun retter sig op og skubber numsen bagud. På det andet står hun helt normalt. Millys budskab med billedet er tydeligt:

- Jeg har det godt med min krop på begge billeder. Den er ikke mere eller mindre værd på et af dem. Den er ikke mere eller mindre menneskelig på et af dem. Det er vildt, at vi er blevet så blinde over for, hvordan en uposeret krop ser ud, at folk ville finde mig mindre attraktiv efter fem sekunder og en anden kropsholdning. Hvor vildt åndssvagt er det ikke lige?

Læs også: Skuespiller takker for appelsinhud på forside

Det er altså ret vildt, at den samme krop kan se SÅ forskellig ud på to billeder. Det viser jo, at man ikke altid kan stole på de kroppe, man ser på de sociale medier.

Husk, at du (og din krop!) er smuk, som du (og den) er.

Synes du, at din krop er mærkelig? Den er sikkert helt normal! Se bare i galleriet:

Er min krop unormal?