I sommer oplevede Zendaya, at folk sagde grimme ting om hendes forældre på de sociale medier. Nogle gik endda så langt at kalde dem grimme, hvilket virkelig må have været hårdt for Zendaya.

Haten gjorde derfor, at hun dengang postede en lang kommentar, hvor hun forklarede, at folk, der disser, er dem, som har problemet.

Læs også: Du udtaler Zendaya forkert 

Nu oplever Zendaya så igen, at en person på Twitter har kaldt hendes forældre grimme, og hun har derfor valgt at genposte kommentaren fra i sommers sammen med et billede af sine skønne forældre. Blandt andet skriver hun:

- Mens I har så travlt med at bekymre jer om, hvordan mine forældre ser ud, så skal I vide, at de er de mindst selviske mennesker i hele verden. De har ikke valgt at bruge hele deres liv på at bekymre sig om ligegyldige ting så som deres udseende og at svine andres forældre til på Twitter, men i stedet er de blevet lærere, der har valgt at undervise, kultivere og berige jeres overfladiske sind, skriver hun og fortsætter med at sige, hvad, hun synes, folk i stedet skulle interessere sig for:

- Så vær søde at gå lidt offline, gå i skole, kram en lærer og læs en bog. Kig derefter i et spejl og lad dig selv vide, at du også er smuk, for sådanne hadefulde ting kommer kun på grund af indre kampe. Bless you – fra mig og min SMUKKE familie.

Læs også: Zendaya megavred over Photoshop-billede 

Sådan, Zendaya. Det er et godt svar, for folk bør virkelig tænke sig om og gå op i andre ting end at nedgøre andre.

Zendaya er kendt for at have meget forskellige hår-looks! Se flere af hendes vilde frisurer i galleriet her:

Zendayas vilde frisurer