Kendte

Zayn og Perrie laver kæreste-pagt

Af Line Sølvhøj Jensen 3. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det søde kærestepar Zayn Malik og Perrie Edwards har lavet nogle regler for, hvordan de skal få deres forhold til at fungere, nu hvor de begge har så travlt.

Det kan godt være en udfordring for Zayn Malik og Perrie Edwards at få deres forhold til at fungere. Zayn har travlt med at tage på tourné med One Direction, og Perrie har travlt i sin gruppe, Little Mix, der arbejder på at blive endnu større, end de allerede er. Derfor har parret lavet en kæreste-pagt, der skal sikre, at de altid vil være sammen.

Se videoen:
Harry Styles' scoredans.

En kilde fortæller, at Zayn faktisk har det lidt dårligt over, at han har så travlt og måske ikke helt har den tid, det kræver at have en kæreste. Og Perrie er en smule bekymret for deres forhold, nu hvor Little Mix har endnu mere travlt, end de plejer at have.

- Perrie er virkelig bekymret - især nu, hvor hun og Little Mix får ekstra travlt i forhold til deres planer om også at blive kendt i Amerika, fortæller en kilde.

Læs også: Perrie Edwards laver sjov med Zayn Malik.

Perrie har blandt andet været med til nogle af One Directions koncerter, for at hun og Zayn kunne være sammen. Men de næste 12 måneder bliver rigtig hektiske, og derfor har parret lavet nogle regler, der skal sikre deres forhold og sørge for, at kærligheden bliver ved med at blomstre imellem dem. Kilden fortæller, hvad Zayns del af pagten går ud på:

- Han har lavet en pagt om, at hver gang han har fri, så skal han se hende. Det har fungeret fint før, men de har aldrig før haft så lang tid væk fra hinanden, fortæller kilden.

Læs også: Zayn Malik skriger, han elsker Perrie.

Resten af pagten er endnu ikke offentliggjort, men hvad er jeres bud? Hvad skal der til for at få et forhold til at blive stærkt?

Shop One Direction-merchandise her!

FraOneDirection-koncerten

MegetMere